Jó estét, jó szurkolást,
na most már nem tudtam megállni, hogy a sportivo után én is megszólaljak néhány témában.
Egy
A Petőfi Sándor utcai boltban a megnyitás napjától végkiárusítás van. Ez már eleve megkérdőjelezi az összes ott vásárolható "különlegesség" minden létező paraméterét.
De az már azért egy kicsit a topicot is le fogja húzni, ha erre:
azt írjuk, hogy eredeti FC kaliber van benne, de csak a töredékébe kerül, ennek:
Szerintem ha ugyanannyiért próbálnák adni, az biztos benne lenne a következő heti Hócipőben.
Az eredeti FC kaliberről meg annyit, hogy ETA 2824, de ennél több hasonlóság nincs a két óra között.
Nekem nagyon hiányzik még egy "egyedi gravírozás" a hátáról, hogy aszongya: "Disz is orizsinöl hárd bít", vagy valami hasonló.
Kettő
A C.O.S.C. kronométerekre vonatkozóan csak annyit szeretnék mondani, hogy nem tesztelik az órákat extrém körülmények között, nem nyúzzák és nem szadizzák az órákat. Sőt nem is tesztelik az órákat, mivel eleve csak a szerkezeteket kell beküldeni.
Mellesleg a kronométereknek nem a napi tényleges eltérés a legfontosabb mércéje, hanem az egyes fekvésekben mért eltérések különbsége. Na de ez már megérdemelne egy külön hozzászólást.
Egyszer majd ha éppen megtalálom, beírom azokat a linkeket, ahol részletes leírást találtok a vizsgálatról.
További jó szórakozást kívánok
Halandó Nem-órás (de azért még Mester)