noa Creative Commons License 2001.02.24 0 0 429
Csucsuka!

De jó, hogy minden rendben! Lassacskán közelitesz a célhoz. Higy megy az idő, most volt, hogy jelentetted a nagy hirt!!!

Susok kedves!
Bocs, ha a Babavárban irt hozzászólásaidból rosszul itélek, de nem aggódod egy kicsit túl a dolgokat? Élveztél eddig egyáltalán valamit a terhességedből, úgy hogy nem a kisördög keze nyoma volt erősebb??? Lazits már!!! VAn egy Czeizel könyvem, ami csak a magzati élet során fenyegető veszélyekről szól, és ebben vannak számadatok is. Azok a rendellenességek, amelyektől mindnyájan félünk, iszonyúan kicsi arányban fordulnak elő. Azt hiszem nem irok hülyeséget, ha azt mondom: nagyobb a valószinűsége, hogy terhesen elüt egy autó vagy a fejedre esik hó a háztetőről, mint hogy azokba az ezrelékekbe beleess. A korod pedig a mostani szülési módi mellett gyenge közepesnek mondható... :-)))) Úgyhogy szerintem felejts el mindenféle angliai vizsgálatot meg miegymást, mielőtt belebolondulsz. Tudom, hogy maximalista vagy, de arra is gondolj, hogy a folytonos aggódás miatti idegállapotoddal többet árthatsz a babának, mintha derűs optimizmussal ugranád át a vizsgálatokat. Én annak idején csak addig gondoltam rájuk, amig megcsinálták, a kórház ajtaján kilépve elfelejtettem őket.

Érdekes módon amig bennt poshadtam a kórházban, szinte senkiről nem hallottam, hogy természetes szüléshez epidurális fájdalomcsillapitást kért volna. Talán mindenhol más a szokás. Azt hiszem én nem gondolkodtam volna ezen előre, akkor ott döntöttem volna el, ha odaáig jutok.

Petrakovacs!

Olyan szép a történeted. Amikor összeházasodtunk és vártam a természetes úton történő fogantatásra, ezerszer elképzeltem, hogyan mondom majd meg a kedvesemnek meg a családnak. Azt hiszem minden nő szivesen játszik ilyen gondolatokkal. Aztán kevésbé romantikusan alakult, mert mindenki tűkön ülve várta, mi lesz a telefon eredménye. Mégis, olyan ez, mint a szülésem, nekem ez a megoldás volt a legszebb, mert ez jutott. Kivánom, hogy a terhességed és a szülés, majd a babázás minden pillanata ilyen gyönyörűen alakuljon nektek!!!

Bababeszámoló majd legközelebb!!!

Előzmény: Csucsuka (422)