IC. Jelen esetben a GTV-ről és a V6-ról van szó. Tudom, felvizezett óbor, de a lambdás TS-hez kati is tartozott. A V6-ra meg az elözö tulaj egy brutális ansa sportrendszert tett, ennek első lépése a "felesleges fojtás" kiszedése volt. A 145 természetesen gyári, katival, mindennel.
Hawai. Az autóverseny 1. szenvedély, van akinek olyan mint a drog 2. baromi üzlet->lasd luxi hozzászólásáat a nyugati társadalmakról. A dugóban csak sofőr ül szerintem is pazarlás, de kivancsi vagyok, mit lehetne tenni ésszerűen (pl. nem tiltva és korlátozva, hanem az embereket érdekeltté téve) ez ellen. A kocsiból szemetelőket én is elítélem. Multkor az M3-ason van 30 km-en át szétdobált mekis poharak meg zacsik közt szlalomoztam. Elég kemény hangja van ám egy papírpohárnak 170 körül, amikor becsapódik az olajteknőbe.
Egyébként ha jól tudom az usaban ha rajtakapják highway littering közben, vagy félezer dolcsija banhatja a tahónak..
BkorVette. Nem, kéjgáz még nincs, nyuszi voltam hozzá, de ha van tapasztalatod benne, megoszthatnád velem. Úgyis én is TL-hez cipelem a gépeket, ő meg tervez valami nitrózást nyárra, ha jól tudom.