petrakovacs50 Creative Commons License 2001.02.21 0 0 415
Sziasztok Lanyok!!

Jelentem mar a hatodik hetbe leptem. Remelem hamarosan lesz valaki uj a listan es nem en leszek az utolso:-))))

noa,

Nagyon kedves tortenet volt. En nemreg hallottam errol a csaszar modszerrol. En is csaszarral szulettem (nem tudom, hogy ennek van e valamilyen jelentosege majd amikor en fogok szulni) de ha csaszarral fogok akkor en is ezt a megoldast valasztanam.

Valaszok a kerdesekre:
1.) nem csinalnam meg, mert eleg veszelyes

2.) ha ugy fogom erezni, hogy nem birok a fajdalommal termeszetesen fogom kerni. Nem fogom jatszani a hosnot;-))

Lyvilla,
Igen nem szabad feladni. En is tuti mindent megprobalnek. Olvastam valahol egy cikket ami a "nehezebb teherbe esest" mindenfele mas nem fizikai dolgokra vezette vissza. Nem ertek hozza, szoval nem okoskodni akarok, csak eszembe jutott.

Jelentem meg mindig nincs egy csepp hanyingerem sem. Par napja nem futok, de jovo heten szeretnem folytatni. Most egy kicsit el vagyok havazva munkaugyileg.

A parom meg mindig szuperboldog. Mindig kerdezgeti, hogy hogy vagyok, hogy faj e a hasam stb stb. A titok meg mindig csak a mienk es ugy tervezzuk, hogy ez a harmadik honap vegeig igy marad. Kivetel ha esetleg annyit hiznek, hogy meglatszana.
Amugy meg mindig sulyomnal vagyok, csak a mellemen erzem, hogy terhes vagyok.

OLYAN BOLDOG VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udv mindenkinek
PK

Ui: Majd azt is elmeselem, hogy a szuleinknek hogyan fogjuk elmondani.