PAM-PAM
2001.02.20
|
|
0 0
287
|
Kedves dejó!
Jelenleg nem vagyok amway-termékforgalmazó.
Néhány évvel ezelőtt többször is voltam tihanyi szemináriumon. Akkoriban is azt tanították, hogy olyan ember még nem volt sikeres az amway üzletben, aki ne vett volna részt ilyenen. Figyelj dejó, legyél ott! Most léptél be, rögtön az utadba jött ez a szeminárium, ne hagyd ki. Ha komolyan gondolod az üzletet, akkor ott a helyed. Ha nem, akkor is! Ugyanis egy ilyen hétvége után (vagy még ott a szemináriumon) fix, hogy hozol egy döntést az üzletedet illetően. Ha még eddig nem hoztál volna. Lehet, hogy most kölcsönből tudsz csak ott lenni - akkor legyél ott úgy. Kapsz egy olyan lendületet, hogy a legközelebbire már csoporttal leszel ott.
Egyébként az a legokosabb, ha a kételyeiddel és kérdéseiddel a saját szponzorod fülét rágicsálod és tőle tájékozódsz, miközben itt a fórumban is kérdezősködsz. Tudniillik a szponzorod fog elmenni veled az ismerősödhöz beszélni az üzletről, nem mi. Rajta keresztül tudod az információt "leszívni" a magad és a csoportod számára. Legyél határozott és eltökélt. És akarj megtudni mindent, amit csak lehet - a felsővonaladon keresztül.
Most én itt olyan "nagy okosságokat" hintettem el, amit néhány éve tanultam a N21 képzéseken és a kazettákról. Feltételezem, ma sem tanítanak túlságosan mást. Ha mégis, akkor az követendő. Legfőképpen a szponzorod követendő! Tudod, az a híres másolódás! Ha te idegenektől kérsz tanácsot, akkor majd a csoportod is idegenekhez fog fordulni kérdéseivel és nem tehozzád. Kvázi a csoportod nem lesz stabil. Mindenki mást fog mondani. Nem lesz egy követendő példa. Dehát ezt már biztosan tudod: minden másolódik! Ezt már tudja mindenki, aki valaha részt vett amway bemutatón. Azért más tudni és megint más megtapasztalni. Nem ugyanaz!
Egyszóval:LEGYÉL OTT TIHANYBAN!!!
PAM
|
Előzmény: dejó (286)
|
|