Jujj, négyesünk egyre izgalmasabb. :-)))) Előbb beszélgettem KrapulaX-szal. Várjuk a jelentkezőket, ki lesz előbb féltékeny. :-)))))))
Krapi, elfelejtettem mondani, hogy nem vagyok ám mohó, de nekem mindketten kelletek. :-))) És ki tudja, lehet, hogy a_girlre is igényt tartanék, ha látnám. :-)))))) Tényleg a_girl, te szereted a lányokat? :-))))))))))
Ahogy olvaslak titeket, itt már mindenki volt mindenki ágyában. :-)))) Sőt a két fiúról egy ágybanról képet is kaptam. :-))))
(körzetszám poén fenomenális. :-)))))
Csak vigyázzatok itt a nagy szervezkedésben, nehogy végül elnyargaljak a_girllel, és kihagyjunk benneteket. :-)))
a_girl: ha te meg Liot kéred cserébe, akkor nem Krapitól kell elkérned, hanem _TŐLEM_!!! Ugye kedvesem? :-))))) Egy laptopért szivesen kölcsönadlak. :-)))) Muszáj az a lap-top, mert ma sem engedtek ide a géphez. Hiába, elnyomott legfiatalabbja vagyok itthon. :-))) Most sajnáljatok. .-)))
Tudjátok fiuk milyen lükék a dokik tifelétek? Virusirtót adtak nekem. :-)))))))) Mármint nem a gépemnek, hanem nekem! Mi vagyok én, computer-robot? :-)))))