Lia: na most menten kikapsz :)) Mi az hogy kimaradhatsz?! Nem-nem az én elképzelésemben válvetve kell megdolgoznotok azért a laptopért a_girl-el.De ha ki akarsz maradni hát, nem kényszer a disznótor.:))) Max Abakuszt kapsz nem laptopot :))Különben is toll a füledbe, mert látom ám, hogy csak Lió kell neked :))
a_girl: hát őszinte legyen már gőzöm sincs mit is mondtam az az éjszaka után.Kb úgy lehetek vele mint egyesek azzal a filmmel. Bár nem csodálom, hogy nem emlékszel rá, hiszen az ÉN ágyamban voltál:))) De csak mert nem szeretnék szószegő lenni, ezért csakis az emlékezetem felfrissítése miatt ujra egy ágyban kéne aludnunk. :)) Természetesen neked is toll a füledbe, mert látom te is csak Lióra hajtasz :))
Lio: ha esetleg a két fent említett hölgy megközdene kegyeidért, feltétlen iszapbirkózás legyen az erőpróba. Bár ha van egy csöpp eszed kihasználod hogy ugye ha két nővel vagy akkor semlegesítik egymást, így a barátnőd nem szólhat, hogy megcsaltad.Sőtt ugye nálad fentáll az is hogy más mindhármótoknak a körzetszáma :)))
Na lányok most kepeszthettek mert alaposan romlott az ázsiótok.Lehet Lióval üzletelek :))) Övé a laptop a két érte lobogó nőért Vagy lehet inkább megtartom a lopitopit és a Liónál felszerelt webkamera képeivel fogok üzletelni. Aztán a sok pénzből veszek jópár tevét és azt meg becserélem egy komplett háremre :))))))