KriszTier
2001.02.20
|
|
0 0
9
|
Sziasztok! :))
Én nem tudok beszámolóval bővelkedni, mivel Rhapsody-s "beavatásom" úgymondd csak november óta jogosít fel arra, hogy igazi, bár kissé botcsinálta rajongónak minősüljek. Nincs semmilyen "metál" alapképzettségem, habár ifjú koromban én is elhallgattam a Metallica-t, Gun's N Roses-t, Red Hot-ot, Nirvana-t, stb. Aztán viszont -egyesek állításai szerint- felnőttem (bár ez még mind a mai napig kétséges :DD), és elkezdtem figyelni a szerepjátékokra. Az újfajta élmény teljesen elragadott, és már kb. 6 éve nem enged szabadulni. Ezért is volt nagy öröm számomra, hogy megismertettek a Rhapsody zenei alkotásaival. Mondhatni teljesen beleillenek a lelki világomba. :))) Úgy hallottam talán lesz része Magyarországnak egy 2001. áprilisi Rhapsody koncertben is, amin szeretnék részt venni. Reménykedem benne, hogy jó lesz, sőt abban is, hogy NAGYON jó lesz.
A Stratovarius mindig a Rhapsodyval együtt koncertezik? Mert az ő zenéjüket is nagyon kedvelem, csakúgy, mint a Vision Divine és HammerFall számokat. :)) |
Előzmény: Totikus (6)
|
|