susok Creative Commons License 2001.02.19 0 0 403
Petra, ne izgulj, eljön az is hamar! Én úgy érzem, mintha rohanna az idő. Hipp-hopp és már szülünk is.

Mosómasa, érdekes és izgalmas lehetett a kórházi látogatás.
Hatalmas a babócád! És hát hajrá fiúk:) Bele kell húzni a fiúkkal, mert számban kicsit le vannak még maradva:)))
További gyógyulást a veséddel+++++++++++++++

Noa, olyan gyönyörűen irtál, hogy én is itt csak sirok... Jól vagy? Mesélj, milyen egy napod? A képekre én is nagyon kiváncsi vagyok!

Gica! Sok szerencsét ezzel a kerek számmal+++++++++

Berku, a Margitban az AFP és a terheléses cukor egy napon van. Igy "csak" 2szer szúrnak meg. Nálatok nem igy van?
Munkaügy: Nektek is, és nekünk is már januárra is jár a támogatás. A férj is felveheti, mi már minden papirt kitöltöttünk ez ügyben, és március elején a férjem meg is kapja, mert nálunk is ő veszi fel. Szerintem ez az ésszerű, hiszen neki van/lesz folyamatosan miből levonni és nem kell majd év közben változtatgatni. A januári járandósságot pedig az év végi adóbevallásban lehet majd visszaigényelni. Egyébként, ha jól emlékszem, Napóráéknál is a férje veszi fel.

Képzeljétek! Szombaton azt álmodtam, hogy telefonálnom kellett a magzatvizvizsgálat eredményéért. Azt mondták, minden rendben, és hogy kislány. Kiváncsi vagyok, bejön-e az álmom? Az első fele az a minimum...
Ti nem szoktatok furcsákat álmodni mostanság?