noa Creative Commons License 2001.02.17 0 0 398
Sziasztok!

Na, most leirom a szülést, mert a végén addig halogatom, hogy nem lesz belőle semmi.
Ami a legfurcsébb, hogy a szó klasszikous értelmében uónem is szültem, hiszen nem elég, hogy császár volt, de még meg sem előzták szülési tünetek? féjésok, magzatviz elfolyás stb. Egyszerűen - már irtam miért - eldöntötték, hogy akkor pénteken kilenckor szülés... :-)))). Hiába irják a könyvek, hogy az ember micsoda élménytől fosztódik igy meg, nekem bizony ez is gyönyörű volt és semmi olyan érzésem nem volt és nincs, hogy valamiről lemaradtam volna. Ilyen jutott és én ennek örülök. Szóval előző nap kitöltöttük a papirokat és aznap reggel hétkpr elmentem zuhanyozni, hajat mosni stb. Mint kiderült, nagyon jól tettem, mert erre aztán nagyon sokáig nem volt alkalmam a bonyodalmak miatt (a nyitott seb miatt nem fürödhettem). Negyed nyolcra bejött apjuk is és nyolcra bementünk együtt a szülőszobára. A középső ágyra kerültem, jobbról, balról szültek. Pont a legkedvesebb szülésznő kezei közé kerültem: borotvált, CTG-t tett fel, infúziót és katétert kötött be. Kis idő múlva jött a műtős és feltolt kocsin a második emeletre a műtőbe. Ott már rengeteg ember nyüzsgött, legalább nyolcan-tizen voltak.
Sir a baba, megyek szoptatni, mindjárt folytatom...