Kaptál egy részben ön-, részben kritikus mailt, ott leírtam mindent, utoljára !
Azt azért sajnálom, hogy annyi ember előtt - tudom, akaratlanul, úgyhogy nehogy ezen is kiakadj - befeketítettél, lejárattál. Már előre várom Etit vagy Vikit, hogy jöjjenek beszélni velem, miért vagyok szemét! :-(
Ha erre vetemednének, mondd meg, hogy konzultáljanak Daisyvel, neki zaklatottan mindent elmondtam. Többször nem kívánom. Részemről lezártam mindent. Ha mégis meg akarnak ítélni egy embert, akkor ezt olvassák el (és Viki meg különösen, mert azért ő is tudja, hogy nincs helyén a természete, és még finom voltam, ám én őt ezért nem b*sztatom, milyen jogon is tehetném, sőt, nem is ítélem el.)
Amikor középiskolában (talán még az általánosban) a gyerekek tanulják a 2.világháborút, akkor tudják, hogy az oroszok a jó oldalon vannak, mert a rossz hitleristák ellen küzdöttek. Csak később ismerik meg a sztálini rendszert és jönnek rá, hogy bizony: az se jobb.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy könnyű úgy valakit elítélni, hogy csak a másik (elítélő) álláspontját ismerik. Viszont jelen helyzetben az elítélt eccer már elmondta védőbeszédét, többet (másnak, senkinek) nem kívánja.
A mailben mindent leírtam, amit itt nem akarok.
Minden jót!