Sziasztok!
SZUPER estem volt tegnap, illetve estenk! A parom szajat az uristen szo hagyta el legtobbszor.
Probalom gyorsan osszefoglalni a tortenteket, de eleg nehez.
Este 10kor jutottunk oda, hogy atadjuk egymasnak az ajandekokat. En adtam masodiknak. Egy diszdobozba raktam ket fekete barikat (amelyeket meg par eve Valentan napra vettunk egymasnak, teljesen veletlenul ugyanolyat) es kozejuk raktam az ugyanolyan de sokkal kisebb es feher szinu barikat. Az egesz ala pedig betettem a naplom elso bejegyzeset (egy A4es oldal telegepelve ami tartalmazza az elmult napok titkait, taktikakat stb)
Amikor kibontotta a dobozt furcsan nezett ram es ugy ereztem nem meri mondani, hogy ez most azt jelenti, mert felt, hogy hatha csak egy arika barika. De aztan elkezdte hangosan felolvasni a levelet. Nagyon boldog volt, persze akkor en mar sirtam.
Azt mondta, hogy akkor most o egy kispapa es hogy ez annyira hihetetlen es fantasztikus. Es azert a vegen azt is mondta, hogy milyen jo , hogy rendbe voltam, nem szedtem gyogyszert, tornazok egeszseges vagyok stb es, hogy ilyen konnyen ment. Persze ebben tette hozza az o szuperspermainak is szerepe volt:-))))))
Persze egy csomot dumaltunk, nevekrol, meg hogy mikor kinek mondjuk el stb. Este ugy fekudtunk le, hogy o mar az agyban volt es en kapcsolatam le a villanyt es azt mondta, hogy na GYERTEK ide bujjatok hozzam. Es reggel amikor felkelt es kijott a furdoszobaba adni nekem egy reggeli puszit es olelest azt kerdezte: Hogy vagytok?
Nagyon boldogok vagyunk es en nagyon orulok, hogy mar nem kell magamban tartani ezt a nagyszeru erzest.
Udv
PK