syrius
2001.02.15
|
|
0 0
113
|
Ha tudod küldd el a kérdőívet, nemcsak a véleményekre, de a válaszolók számára is kiváncsi volnék. Lassan már nem a mindenkori politikai vezetés, hanem a pedagógustársadalom miatt kell szégyenkeznem. Valakik nagyon jó munkát végeztek. Úgy látom itt is az az egyik fő gond, hogy, ha ma valaki elégedetlen - márpedig nekünk tényleg minden okunk megvan rá - akkor azt rögtön úgy tüntetik fel, mintha az a mostani és csak is a mostani vezetés ellen irányulna. Pedig én 20 éve minden rendszer ellen egyforma hangerővel prüszköltem. Igaz a mostaniak a komcsikat is megszégyenítő módon demagógak, mondhatni hazugak, de az előzőek se voltak jobbak D-né vásznánál. Jellemző, hogy a megemelt januári fizetés még mindig nem jött meg, kiderült, hogy valami félreértés volt, de se egy elnézést kérő levél se annak jelzése, hogy mikorra várható a korrekció nem jött. Nem szólva a tavalyi bérkompenzációról. Én ugyan minderről elmondanék ha fizetést kapnék helyette. A PDSz tagságról pedig a mai nappal lemondtam. Viszont kellene helyette valami más. Kiindulásnak a B-örsiek kezdeményezésa lehetne valami alap.
Azért a szakszervezetek hozzáállása döbbenetes. Nem mindegy, hogy 60000 vagy 65000 Ft a bérünk? Utóbbi csak annyit jelent, hogy egyesek elégedettek lehetnek magukkal. Ettől nekünk még felkopik az állunk. A keddi beszélgetésre meg nagyon fel kell kötni... Bennetek minden reményünk. Legalább egy kis tisztánlátás erejéig. |
Előzmény: evangeline (111)
|
|