Törölt nick Creative Commons License 2001.02.15 0 0 2682
Hali!

Az asztal jelenlegi merete 210x105 cm koruli. Ezt bovitem 230x120-ra. Ez a meret a jelenlegi maximum, mar egy centivel tobb is gondokat okozna :-) Mivel a lap adott, ennek a szintje ala nem tudok bemenni ,egyszeruen nem ugy epitettem, az asztalos vena igen gyenge bennem.. Igy max emelkedot epithetek, szint alatti dolgokat nem nagyon. A kijaras tenyleg korulmenyes, mert a rendezo resznek egyetlen kapcsolata van a fo-vonallal. Ezt direkt csinaltam igy, igy erdekesebbnek talaltam a palyat es a lehetosegeket; en kulon kis tolato dizeleket alkalmaznak a rendezeshez (V36, V60). Masreszt, a rendezo nem lesz teljes egeszeben villamositva, csak a futohaz + az oda bejarashoz szukseges vaganyok. Megprobalom az atkoteseket finomitani, hogy az allomason rendelkezesre allo hely a legjobban ki legyen hasznalva.

Mas, egy otlet nagyon megtetszett az altalam emlitett konyvbol:
A vaganyok kozti peronrol sokat gondolkoztam, hogyan lehetne szepen megoldani. A konyvben pofonegyszeruen keszitettek el: egy kis zsaluzast csinaltak, a lampak helyere fakockakat tettek es kiontottek gipsszel. A ket veget lejtosre csinaltak, mint az igazinal. Szaradas utan csiszolas, lampakat berakni es festes. Igy nem tunt nagyon bonyolultnak, de szep eredmenye lett.

udv!