Stirlitz2000 Creative Commons License 2001.02.15 0 0 1112
Kolima, Sziberia, 2001. február 15. csütörtök - Kolos, Georgina. Internet idő: @131

Daragije Tavarisok ! Tavaris Totola ! Tavaris Velikaja Oktyabr !

Visszaterven a nagy imperialista satan birodalmabol (a tavaris munkasoroknek mar beszamoltam a miamiban tortent konspiracios tevekenysegemrol, Valentin napjan amikor a kapitalistak mit sem sejtettek - szabadjata engedtem a Myakka-2001 harci szornyet Miami villa negyedeben), kezhez kaptam ma Partunk es nepunk hivatalos vizsgalatanak eredmenyet az eltunt nep ellensegekrol. Hihetetlen modon, a beszivargo imperialista ugynokok megszabotaltak a BAM vasutvonalat, es a tajgaba beerve atallitottak a valtot es korforgalomba tereltek a szallitmanyt. Az eddig Kolimaba megerkezett emberek nyem a vart nepellensegek voltak, hanem a barati (utolag rehabilitalt) etnikai nemetek es krimi tatarok hazafele tarto szerelvenye!

Partunk es nepunk mely megrendulessel ertesiti a meg megmaradt hozzatartozokat, hogy a szerelveny osszes utasa hosi halalt halt a dicso Szovjet nep erdekeiert es a kommunizmus legyozhetetlen eszmejeert.

A kozben megkerult igazi nepellensegekbol allo (csecsen, ingus, eszt, litvan , ukran, kalmuk,...) szallitmanyt, Partunk es nepunk ujra elinditotta az eredeti iranyba, ide hozzank Kolimaba. Az inditas elott kitakaritottak a vagonokat a leselejtezodott allomanytol.

Tovabb a lenini uton ! Eljen a Part! Eljen a nep.