Törölt nick Creative Commons License 2001.02.15 0 0 2674
rezgaras
"Track Planning for Realistic Operation, Third Edition
By John Armstrong
Kalmbach Publishing Company
Price: $18.95"
Arról tudsz esetleg valamit mondani, hogy ez a könyv méretben és súlyban mekkora? Időnként járnak ismerőseim az Egyesült Államok felé konferenciára és ha 5 vaskos kötetből áll, akkor nem fogják nekem a repülőgépen elhozni, de ha kezelhető méretű, akkor esetleg.

Matiz
Jó játék ez a WinTrack, tetszenek a látványok képek. Mekkora területen készül az asztalod? (azt hiszem, már írtad, de most nem tudom felidézni) Annyival egészíteném ki, hogy ezzel a geometriával rettentően macerás pl. a kocsiátállítás a külső körről a rakodóvágányokra. Szerintem az állomás (jobb oldali) végének mindkét vágánykapcsolatát az ívben kellene elhelyezni, hogy minden irányból minden vágány elérhető legyen. A kérdés, hogy mekkora problémát jelent, ha az ívek nem koncentrikusak.
Növelheted a játéklehetőségeket, ha a bal alsó sarok alagútja nem egy szimpla alagút, hanem elrejti az alsó szint fedett körének le- és feljáratát, tehát a két alagútkapu nem közvetlenül, hanem egy rejtett körön + tárolóállomáson keresztül van összekötve.

Macibb