Kedves mindenki, a felhívás nálunk is kifüggesztődött (és ez nagyon szépen meg lett mondva :-)), germán szakos lennék, vagy mi). Talán beszélni is fogunk róla, a dohányzó tanáriban mindenki egyetértett.
Magam részéről nem érzem megnyugtatónak, hogy bizonyos tanárokat eltart egy gazdag rokon, mert bár az én férjem is aránylag jól keres, azért én még megalázónak érzem, hogy ennyire tartanak, és nem lesz jobb kedvem attól, hogy belegondolok, a párom majd úgyis hazahozza azt a pénzt, amiből nagyjából meg tudunk élni. Nem lesz jobb kedvem attól sem, hogy a horribilis 1400 forintos étkezési izét még nem tudták odaadni ebben a hónapban, mert nincs pénz a számlán. Nagyon szívesen támogatok bármilyen megmozdulást, ami túlmutat a röhejes hosszú csengetésen, mert úgy érzem, csak a láncainkat veszíthetjük. Akinek meg jó ez a helyzet (ld. syriusnál), az komolyan mondom, megérdemli. Csak én nem bíznék rá olyan felelősségteljes minkát, mint a milyen a tanítás...
off: Szia, evangeline, szegről végről földim vagy, csak én sajnos már itt tengődöm a nagyfaluban :-((