Left To Decay Creative Commons License 2001.02.14 0 0 298
Stuetá, komrad Rabe!

övön aluli ütések, és rágalmazások tömkelege.

A nácik kedvenc módszere, most miért panaszkodsz?

De hogy az "örök békét" tegyük meg az "emberiség" nagy céljává?

"But shouldn't we all just hold hands and kiss? It's certainly the G-rated thing to do. In my opinion, peace and unity is tired rhetoric and naive idealism. Harmony is absurd and a monkey wrench in a wheel of evolution we did not create."

Pacifista cocáknak ajánlott figyelembe venni;-))

Pacifista a Szűzmária, nem én.De ha már háború, akkor legyen az én háborúm.Más kedvéért nem halok meg.

mer' a biztonságos, nyugis, uncsi-hosszú élet a szolgáknak való.

100% egyetértés, de nehogy már csak a gyilkolászás lenne az egyetlen módszer amivel ki tudsz törni az unalomból?

Ja, jó romantikus nyárspolgárként én inkább megmaradok Wagnernél, meg a blekkmetálnál.

Blekkmetál rulez amúgy is, Wagnert cserélem Brahmsra, ha nem haragszik kedves :)).

Perce voltak ál-békés ál-keresztény aspektusai is, de azér' a gyerkőcökből harcosokat neveltek, nem pedig síró rívó bűnbánó keresztényeket. Álművészet? Ja, mint hálivúd. Az kell a népnek.

Miért kellett erőltetni a kereszténységet.hitler még könyvében is szentül állítja hogy ő isten jobbkeze.Nem mintha feltételezném róla hogy hitt bármiben is amiről prédikált.Hitler csupán sztár akart lenni, kitörni a szegénységből, szürkeségből.Ezért ölt:"We are the nobodies/wanna be sombodies/when we KILL/they'll know just who we are".

Manson azt mondta hogy ha nem lett volna zenész, valószínüleg sorozatgyilkossá vált volna.Csakhogy ösztöneit kreatívabb módon irányította:

"However, mankind's inborn need to destroy, compete and fight one another CAN be solved in more powerful ways. The mind is the greatest bomb."

Hitlernek nem volt művészi vénája.

...Harcosok helyett az emberiségnek tudósokra lenne szüksége, megjegyzem, ha még sokat akar dagadó mellénnyel járni a Földön.

Mégis mit képzelsz, hogy a náci fejesek mind talaj hülyék voltak?;-)

Nem, de akik követték őket, és az SS-hez AKARNAK tartozni, azok nagyon is.Mert ne beszélj te szabadságról míg képes vagy meghalni egy olyan emberért mint Hitler.Akkor még mindig szolga vagy.

Ja, Hölderlin az meg egyenesen adja magát:) Sokat beszél hősökről meg sasról, ezek után mit vársz?

Nade kérlek.Hitler meg sokat beszél az istenről (pozitív módon), ergo hitt a tízparancsolatban vagy akár istenben???

annyi fogalmad van a témáról, mint amennyi bármelyik átlagembernek, akinek a liberálbulvármédia vasalja az agyát.

Tényleg dilletáns vagyok.Viszont: megpróbálom objektíven nézni a dolgot (fasizmust), te túl közel vagy a képhez, és csak az apró pontokat látod.Én távolban észreveszem a rengeteg hibát.Meg ugyanakkor ott van a "hited".Van az a mese az uralkodóval aki "láthatatlan" anyagból szőtt ruhát visel, és csak az "bölcsek" láthatják a kelme szépségét.Én tudom hogy a király meztelen, csak te látod felcicomázva.

Egyébként meg sokkal többet köszönhet az művészet a háborúnak, mint amit általa vesztett

A művészet nyert? Pillanatnyilag igen.Mert a háború vége tulajdonképpen a vég kezdete volt: atombomba, hidegháború satöbbi.Kulturális mocsokáradat, a győztesek dominanciája, vasfüggöny, értékek elvesztése.Coca cola, Aids, MTV generáció, globalizáció, hambi, meki, sorololjam? Ez a kultúra nyeresége? Vajon?
Talán holnap egy nagy amerikában ébredünk meg, ahol szilikonos tinilányok diktálják a kultúrát, és a spanyol sorozatokat egyetemeken tanítják majd.Ez kellett neked? Ez a mai kultúra!

Vae victis!

"To represent our society at the end of this millennium, this is what I would put into a time capsule: Frame 313 from the Zapruder film, which would be a good clip of mankind's generosity to share his violence with the world in such a cinematic way. Frame 313 is where the brain matter lifts from Kennedy's head and tries to fly away like a little bird. I would also include my father's rifle that he brought back from Vietnam that he took from the hands of a deceased Viet Cong soldier, made in Russia and very similar to the one Oswald used. I think guns exemplify man and his other limb that he wasn't born with, that he felt a need to create. And I would put my foreskin, which my parents managed to save from my circumcision; that way, if anyone wanted to clone me, they wouldn't have any problems. It lies like a crusty Life Saver in a small plastic jar; I assume they keep it next to my grandmother's dentures. I would also include the King James Bible, Nietzsche's "Anti-Christ" and the dictionary. So when the time capsule is opened up, they would read the dictionary and learn our language; they would read the Bible and would be inspired to commit terrible acts of violence; and they would learn to read the Nietzsche book and it would enrage them that they had spent so much time reading the other books. And the conclusion they would come to about our society would be that there's really no point in it - that mankind is God's worst joke. "

Üdv: Die, ROTten MALAChi !!

p.s hallottad a Holy Wood albumot?

Előzmény: SS Rabe (297)