Törölt nick Creative Commons License 2001.02.14 0 0 1786
Szervusztok !

Valóban drabális áll@tok a Breitling-ek, de valamiért mindenki nagy becsben tartja őket. Az okát nem tudom. Ráadásul manapság az új lünettája is rontja az összképet.
Ezért mondtam, hogy a régi (a számlapja alapján, bőrszíjával és keskenyebb lünettájával) nekem jobban tetszik. Valóban "csak" egy kárc, azonban ez a tudomány 1985-ben még égrengető lehetett. Így aztán a kultúráltabb külcsín, az akkor jeles belbecs és a hihetetlen elismertsége miatt egy első évjáratút mindenképp elfogadnék.
Nem úgy a Tissot-t, ami már bármennyire is azonos belülről, valószínűleg a W által leírt módon mégsem annyira igényes és mindössze utánérzésnek tekinthető. Ráadásul a szíja még az új Breitling-ekénél is tolakodóbb.

Viszont a ML Jour et Nuit mégsem olcsóbb kint, ha itthon 459.000,- az ára...

Rikkie !
Sajna több tippem, főleg az általad áhítottra már nincs. Kifogtál rajtam, kifogytam.

W !
A tegnap említett 9 mm valóban csak kevés mutatóval és LCD-vel tartható, de a jómúltkorában általad jelölt 15 mm-es automata kronográf minimális vastagsággal szemben - mivel a közelmúltban igencsak foglalkoztatott a Zenith gondolata - találtam 12,7 mm-eset is. Lehet, hogy rekord egy szériagyártmánytól ?

JiG !
Szerintem nem érdemes ódzkodni az ezüstszínű számlaptól (ugye erre gondoltál, mikor a hátlapot említetted?), az első pillantás ellenére nagyon jól leolvasható. De ha mégsem barátkozol meg vele, még mindig ott a csere lehetősége a szervízben.
Egyébként az én órám számlapja ezüstözött, úgyhogy ettől ezüstszínűbb nem is lehetne, amin acélmutatók járják köreiket. Az éjszakán kívül soha nem volt gond azonnal megtudni, mit mutatnak. Azazhogy egy "gond" van vele. Néha azért nézem tovább, mert még mindig nagyon tetszik... És ezt csak azzal az órával élheted át, ami a vágyálmod volt, úgyhogy kényszerből ne válts !

Üdv :

NPZ