Sziasztok kedves Várlakók!
Probaby és Petra! Nagyon nagy gratula és vigyázzatok nagyon magatokra és a picurkára!
Manka, neked is nagyon drukkolunk@@@@@@@@@@
Most vettem csak észre, hogy időközben megszületett MsME kisfia is: szivből gratulálok! Jó babázást:)
A taliról: megint nagyon jól éreztem magam Veletek és a többiekkel. Csak egy nagy szivfájdalmam volt, hogy "rövid" volt, igy sokakkal nem tudtam beszélgetni, pedig nagyon szerettem volna (innen főleg Arpg-ék és Noa, bocsi).
Jó hirem van: be tudtunk férkőzni a bürokráciába:) No nem az emlegetett protekcióval, mert neki (mint I. Klinikás nőgyógyásznak ugyanaz volt a véleménye, hogy nincs későn az időpont:(
Úgy döntöttünk, hogy személyesen is megpróbálkozunk. Ma odamentünk fél kilencre, és amikor a hölgy vette be a kiskönyveket, a férjem legszimpatikusabb mosolyával elmondta neki, hogy nekem nem mára van időpontom, de munkahelyi elfoglaltság miatt (:-) az adott napon nem tudok eljönni, igy nem lehetne-e ma? Szivesen kivárjuk a sort, ha lehet. Szó nélkül bevette az én papirjaimat is. Végül fél 11-re kész voltunk, és 28-án fogják csinálni. (az elbeszélgetős időpontom 27-re szólt!)
Még egy adalék. Szóba elegyedtünk ott valakivel, aki véletlenül Kaális volt, szintén "túlkoros" mint én. Őt a HIETE-ről küldték ide, mert túl volt a 18. héten és ott már nem vállalták emiatt. Hát ennyit arról mi ér rá és mi nem!!! Neki mindjárt holnap nekiesnek...