Törölt nick Creative Commons License 2001.02.13 0 0 1774
reTek, sajnálom, hogy így jártál és megértem a boszúságodat. A helyedben azért én visszamennék az óráshoz és kérnék orvoslatot. Ha tényleg nem csináltál az óráddal illetlenséget, akkor nem lett volna szabad eltörnie, és az nem igaz, hogy a töréskárokért nem kell jótállni, ha azok a gyártás hiányossága miatt, rendeltetésszerű használat mellett következtek be.

Nem tudom, milyen márka ez a Helvetia, nem véletlenül valami távolkeleti, mint a az ősi brit Sherwood? Ha nem, ha tényleg svájci, akkor a gyártó biztosan melléd áll majd, csak türelmes légy.

Végezetül elmondok egy nem órás, hanem tollas történetet. Amerikában vettem egy Cross tollat valakinek, és a nevét belegravíroztattam. Mondjuk ezt nem tiltja, sőt inkább propagálja a Cross: direkt vannak olyan helyek a tollon, ahová kellemesen lehet gravírozni. Nos, szerintem az iparos nem állt szakmája magaslatán, és túlságosan beszorította a tollat a gravírozógépbe, és ettől a toll szerkezete megszorult. Ezt sajnos csak itthon vettem észre, és akinek a tollat hoztam, nem tudott igazán örülni az ajándéknak. Visszakértem, elküldtem Lincolnba (ahol a gyár van), ahonnan pár héten belül megjavítva, gyönyörű díszcsomagolásban kaptam vissza azt a tollat. Pedig nem is a gyártó hibája volt, és nem hiszem, hogy fakezű grevírozóra vonatkozna a garancia.

Előzmény: reTek (1772)