JiG
2001.02.13
|
|
0 0
1771
|
Valojaban en a Grand Guichet modellt neztem ki. Ennek az a kulonlegessege, hogy nem egy kulso koron helyezkedik el a datum, hanem ket kulon szamjegybol all ossze. Egy tarcsan vannak a tizes helyiertekuek, mig egy masikon az egyesek. Nem talaltam rola csak ezt a kepet elfogadhato meretben, de nekem az acel valtozat tetszik.
Ime:
Az Omegarol pedig annyit, hogy harom honap varakozas utan bementem a boltba aranyvasarnap, es akkor kozoltek, hogy nem is szallithato az ora. Bar a kozponti gepben meg szerepel ket darab, amit az e-mailem alapjan elismertek, de a postazo allitolag nem kuldte ki oket, mert hibasak voltak. (Ezt azert nem nagyon ertem...) Szoval nincs, csak szurke hatlappal, es mar akkor is sietnem kell(ene), hiszen annak a gyartasaval is lealltak.
Az az igazsag, hogy azert meg mindig azt talalom a legszebbnek, legletisztultabbnak, pedig ido kozben mar eljutottam a ML kategoriaig is. Most eleg tanacstalan vagyok. Vallaljam be az Omegat, hogy majd ugy is megszeretem a szurke hatlappal (hiszen csak ennyi kifogasom volt ellen, mert nekem a feher tetszett), vagy nezegessek meg mas orakat is, mint pl. ezt az ML-t. Szerintetek?
JiG |
|