Hari Creative Commons License 2001.02.13 0 0 452
Vigyázz ezekkel a fegyverekkel, mert marhára nem mindegy, hogy milyen stat-tal és milyen perkekkel használod őket! A sniper valóban jó, de úgy emlékszem, hogy magas perception kell hozzá, meg egyéb perkek, hogy igazán brutál legyen. Ahogy én láttam, mindenki más fegyverre esküsyik, a játékstílusától függően. Nekem a bozar / pulse rifle kettős jött be nagyon, igaz, hogy én az elejétől big gun-ra tápoltam. (Bozart tudsz lopni nem túl magas thief skillel az NCR-es boltos sátra előtt ácsorgó őrök valamelyikétől. Tisztességtelen dolog volt ugyan, de másodszorra úgy csináltam meg a dolgokat, hogy a helyszineket tudtam meg először (Den, New Reno vagy VC, és NCR), semmi XP gyűjtés, hanem irány NCR, lopkodás, majd vissza Denbe és a nagy csúzlival én voltam a király).

A pánvéloknál én nem nagyon variáltam, a drágább általában jobb, hordd azt. A Bridgekeeper Robe csak akkor esik be ha belefutsz abba a találkozásba, tehát arra ne számíts.

Az erőmű optimalizálásának a lehetősége függ az INT és a Char értékedtől, ha nem elég magasak, akkor nem hozza szóba a fazon.

Előzmény: ( turpi ) (450)