berku
2001.02.12
|
|
0 0
373
|
Sziasztok!
Aki ott volt hétvégén - nagyon jó volt Veletek találkozni! Bár ha lett volna idő, még sokat tudtam volna beszélgetni, pl.Csucsuka, sajnálom, hogy most alig tudtunk szót váltani.
Piglet, én is az volnék szakmailag!:-) Ezen a megoldáson én is gondolkodtam. Csak nálunk a várható szülési időpont elég bizonytalan valami. Már a munkaügyessel is konzultáltam, de szerinte azt nem csinálhatom, hogy táppénzen vagyok, aztán szabin, aztán megint táppénzen. Bár azt nem hiszem, hogy a TGYÁS -nak a gyerek születése a kötelező kezdési időpontja. Vagy igen? Na mindegy, azt hiszem a szabim felét kiveszem most, a másik felét meg majd valahogy később.
Vasárnap bekukkantottunk a Megatoys-ba. Óriási a válszték a szimpla babakocsiból, ikerkocsiból van két fajta, az egyik pont olyan, mint a másik, csak 10 e-rel drágább. A dupla kerekek miatt pont 10 cm-rel szélesebb annál, hogy beférjen a liftbe. :-( Megnéztem a kismamaruhaboltot, nekem tetszett a választék, nagyon helyes ruhákat láttam, de most még van pár cuccom, így fájó szívvel elhalasztottam a vásárlást. Viszont hiányoltam a fehérneműket, vagy csak nem vettem észre?
|
|