Törölt nick
2001.02.10
|
|
0 0
266
|
Helló!
Először is: Őszintén megmondom örülök, hogy a napozin és egyéb illegális (legalábbis 1 hónapja még illegális) szteroidok nélküli edzés mellett döntöttél.
Másodszor: A kreatinról már én is akartam itt kérni felvilágosítást. Amennyit én tudok róla, hogy gyakorlatilag MINDENKINEK sokat használt az ismerőseim közül, aki csak szedte. Állítólag nagyon jó, és tudtommal régen sem volt illegális. Nem tudom, van-e káros hatása a szervezetre. Úgy tudom, ilyet még sehol nem bizonyítottak róla. Mindenesetre a barátom barátja (nak az unokaöccsének a nagybátyja, stb. :-) szedett kreatint, és az orvosa azt mondta, hogy nehogy szedjen, mert rontja a májat, vagy mi. Hát, nem tudom.
Mielőtt a Rendőrtiszti Főiskolára felvételizek, azelőtt szeretnék venni, de azt hiszem, csak egy alkalomra. Mert úgy akarom, hogy a fizikai alkalmassági vizsgára legyen egy kis hatása. :-)
Azt kéne tudnom, hogy mennyi idő, ami alatt a kreatin hatása ERŐBEN a csúcspontra ér? Hogy a felvételin kicsit több felülést tudjak csinálni, kisit tovább tudjak függeszkedni, esetleg kicsit nagyobbat tudjak helyből ugrani, és kicsit gyorsabban tudjam megfutni a 2000 m-t. Vagy erre a kreatin nem jó?
Olyat mondjatok nekem, ami a fizikai alkalmassági előtt növeli az erőmet és az ÁLLÓKÉPESSÉGEMET. (Felülés, függeszkedés, stb.) De ne valami napozint, vagy ilyesmit ajánljatok! :-))
És szívesen veszek minden létező infot a kreatinról. Megfelel az az én ideiglenes célomra? (Felvételi) Mennyi idő alatt hat? Hány Ft? Káros vagy nem káros? Mit várhatok tőle? Stb... |
Előzmény: Zyx- (265)
|
|