Tyutyu Creative Commons License 2001.02.09 0 0 215
kidobtuk

mint a macskat szarni
a mintamacskakat nem dobjuk ki, hatha a tobbi tanul toluk de ezt az arcot kihajitottuk

azontuk neki hogy hazudott
meg hogy egy taplo

es tenyleg

igaz, mi is hazudtunk neki folyamatosan, de ezert maximum o dobhatott volna ki minket, de ki latott mar olyat hogy a macska kidobja a gazdajat, vagy betuszkolja a mellekhelysegbe?

o elment, a vegen kezet fogott mindannyiunkkal (papoval nem tudott mert o eppen tekert, es amugy is "menjenakurvaanyjaba hogy lehet igy beszelni mint egy kocsog" ezt papo mondta es lehetett latni hogy van dramaturgiai erzeke)
amikor kezet fogott velem remegett a szaja szele, de aszonta orul hogy megbeszeltuk, nekem meg mindegy volt mit mondok mert en dobtam ki ot (foleg, de mindenki kivul akarta mar latni, csak en beszeletem, mert isu nem akarta nagyon megbantani -ugyis utoljara latjuk-, attilanak meg gyerekkori baratja oszt most mer pont o)
szoval foleg en, de igazabol mindenki kidobtuk es akkor elment
sietett ment targyalni az allamtitkarral meg mas emberekkel akik mind fontosak, es mind sokat hazudnak (neki is, de o azt hiszi o hazudik tobbet es nala a lepeselony)

lement a lepcson, nekunk meg szar volt, mert nem tudtuk oruljunk hogy elment, vagy nezegessuk az urt amit hagyott, es amugy is mindenkinek van lelke es ez a beszelgetes gaz volt.

gaz a javabol
box
szobox

en utottem ott egy testcsel
akkor azontam hazudik es ettol megszedult
aztan ujra talpra allt es sok testcsel
aztan aszontam vege es menj innen
nem tudom hogy KO vagy kipontozas, de elment en maradtam, es lehet hogy nem is en gyoztem

de legalabb nem volt lezsirozva a jatszma, csak egyeselyes, en csak nyerhettem, es meg le sem kellett zsirozni a birokkal, hogy nanema hogy ne en vigyem a palmat

en vittem a palmat itt helyben
o meg ment palma nelkul meg minden nelkul csak ugy

a buzi krisnas
mindig igy hivtuk amig gyuloltuk
most mar laci, mert nem kell gyulolni sem, a vesztest minek, meg hatha o nyert es igazabol ki akart menni az a nyomorult macska, de ahhoz hogy kirakjak szarast kell mimelni a szoba kozepen
meg kell az a nyervakolas is nehogyma asziggyek magamtol megyek

meg igy is szokas
senit sem lehet kidobni anelkul hogy mindenkinek szar ne legyen

aztan elmentunk kavezni es most nem ittunk vodkat, mert felesleges

in memoriam laszlo a krisnas