yoggi
2001.02.09
|
|
0 0
27
|
picit más de talán mégse
10 évig volt trabim és hát pici gyerekekkel utaztunk folyamatosan hát 70 - 80 nál többet akkor se mentem volna ha egy VIPER-rel járnék
történt anno 6-7 éve lakhelyemröl éjszaka mentünk haza anyámékhoz fehérvárra mikoris cece és sárbogárd között egy "törökmerci" elémvág egy kanyarban majd lesodorva,a kocsi hátulja egy piros karácsonyfa vakit mint az állat ,szokás melyet az értelmesebbje megért ,hogy az ilyenre rávillantva -az egyébkent nyáron teljesen felesleges - ködlámpáját lekapcsolja.,na hát bunkókám nemhogy lekapcsolta de folyamatosan fékezve még jobban villogott,erre én dühömben rávillantottam az összes elsö fényt (2X 50 +2 X55 SPEC KÖTÉSSEL a normál lámpában ,majd + 2 x 100 rally égö a ködlámpában) paraszt erre lehuzódik ,keresztbe áll ,majd kipattnva uvoltve rohan mint egy állat ( kitépem a szemed te barom kiáltással ,majd anyósülésröl kibujik 40 kilós szolicica barátnöje nyuzd meg lajos kiáltássál,
sztori asztoriban én pár centi hiján 2 méter és kb 150 kiló vagyok ,ha kiszállok a trabiból a derekamig ha ér ,na mire kiszálltam addigra a faszi már visszaiszkolt és kb 120 -al viharzott az affér elöl
bocs kicsit off de nem nagyon az ilyen is nagyon szemét ,és sajna sok van belölük.
és sajna a 4 éves gyerek emiatt a barom miatt végig bögte az utat mert persze ,hogy felébredt és megijedt |
Előzmény: wolruf (-)
|
|