blr Creative Commons License 2001.02.09 0 0 10
Én még az első sorozatból vettem két példányt is. (Full, digit. hátlappal).
A Chip tesztje (valamikor másfél éve volt) szerint beállitva a master volume-ot 71%-ra, tényleg 98 dB a jel/zaj arány a Line-Out-on mérve, ami nem egy utolsó dolog. (A digit kimeneten jobbat is lehet mérni :)
Szép hangja van, még akkor is, ha nem játszani használja az ember, hanem esetleg komolyabb dolgokra is, bár a hozzá adott GM készlet elég vacak (ellenben a felhasználható memória, a maga 255,5 MB-jával bármire elég).

Amire kíváncsi lennék az a Guillemot (vagy hogy hívják) azon cucca, amit a MediaMarkt-ban 90e HUF-ért adnak. Olybá tűnik, hogy azon az A/D-D/A konverterek a külső dobozban vannak, tehát az árnyékolás akár teljesen tökéletes lehet. (Ennyi pénzért :)

Az SB PCI64 (és szerintem a 128 is) még játékra is gagyi. Van PCI64-em, ha sistereg a hangfalam, egyből tudom, hogy valaki a rákötött deck-et hallgatta, és felhúzva felejtette a Line-In-t. (Nem egyedi, két ilyen kártyám is van.)

Ha továbbmegyünk, és el kezdünk vizsgálódni a hangfalak környékén, akkor mindenkinek inkább egy 20-25ezer forintos fejhallgatót kívánok, mint egy 40-50ezer forintos hangfalkészletet. A Windows ME induló dallamában a vokált akkor fedeztem fel, amikor a DTT2500 (a Creative Dolby Digital 5.1-es cucca) helyett egy AKG fülesen hallottam. (Megjegyzem, a hangfalszett több mint 3x annyiba került.)

Előzmény: user_af (8)