Hali!
Este van, internet nincs. Tesóm gépét elbitoroltam, ez egy laptop, ha elgépelek valamit azért van :-)
Nagyjából a következőket szeretném írni:
Voltam kint Bécsben. Sok időm nem volt, vonatot jóformán nem láttam, egy-két villamost csak. Egy bevásárlóközpontban néztem körül. Volt egy igazán nagy játékkereskedés, aminek csak a modell-részlege nagyobb volt mint pesten valamelyik vasútmodell-bolt. Fleischmann modellek voltak, sínek és kocsik is. Az árak közel a miénkhez, vagy felette - inkább az utóbbit láttam. Pl. két tengelyes teher: 200 ATS, 3 tengelyes személy 450 ATS. Kiegészítők minden mennyiségben, rengeteg Faller ház volt kirakva, a késztől a Mozarstrasse-ig! Volt LGB-ICE (elég gagyin nézett ki!) az árát inkább nem írom le.....szóval nem nyert.
Talán érdemes lenne körülnézni más modellboltokban is, amit most leírtam az erre az üzletre vonatkozik. Még megyek ki ebben a hónapban, remélem több időm lesz körülnézni!
Más, terepasztalterv:
Azt hiszem, lebeszéltetek a gurítódombról (az itt leírtakat talán még N méretarányban sem tudnám megvalósítani ekkora helyen :-((( ) Majd meglátom, mire jutok az új tervvel.
Ja, vettem kint egy gyönyörű könyvet, terepasztalok és diorámák képeivel. Bernhard Stein: Meine schönsten Modellbahnanlagen című. TÉNYLEG nagyon szép!!!! Akit érdekel, ha szombaton lesz börze, megyek ki, nálam lesz.
WINTRACK: crack elérése lejjebb olvasható; a www.miba.de oldalról tölthető le (bocsánat, az emailre nem volt időm válaszolni, meg mint írtam a saját gépemet sikerült elzárni a külvilágtól...)
Azt hiszem, egyenlőre más nincs :-)
üdv mindenkinek!