aTOM Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8
Hi!

Hát sajnos tényleg gázos a segítőkészség...

Story:
Vasárnap 14:00 Keresztúr, egy közért parkolója... Épp zárnak... A kocsi persze nem indul (akksi:( ) Egy '83-as 320i E30 BMW az áldozat...
Próbálkozok mindenkinél, de általában a "nincs bikakábelem" mondás után, mikor mondom, hogy nekem van a "sietek, bocs!" kijelentésre váltottak... Míg összefutottam egy hasonló öreg E30-ast birtokló társammal... Ő persze egyből mondta, hogy siet, de semmi gond bebikázzuk, csak adjam a kábelt :) Persze nem ment... Mondta, hogy kötele nincs. Próbált segíteni tologatni, de semmi...

Egy k*cs*g beszólt, hogy nincs is kötele, de amúgy sem szokott senkit meghúzni... no commnet :( (a sors keze folytán 10 perc múlva láttam a figurát összetört kocsival, de nem álltam meg kárörvendeni... úgyis voltak már elegen).

Végül egy szakadt mazdával segített egy fickó, mondván, hogy Ő is ismeri a helyzetet :)) Persze még a felajánlott üveg sört sem fogadta el :))

2 éve a Zastavámmal 1 taxis 500Ft-ért húzott be...

Szerintem túl sok az elszált b*rom, aki nem foglalkozk a többi autóssal...

Nemtudom miért, de mikor megkért egy Suzukis, hogy húzzam be, fel sem merült bennem, hogy ne segítsek, pedig siettem... És ugye közismert a Suzuki-BMW szimpátia :))