Left To Decay Creative Commons License 2001.02.07 0 0 285
Halló Holló!

Te is a gyengéket választod -> SS...ugyebár.Hol vannak már ők.Alulmaradtak a túlélésért folytatott küzdelemben.Éljen az USA!!
(jó ez csak witz volt).

Nehogy azt hidd, hogy nem fordult meg a fejemben Cocc;-) De határozottan akartam válaszolni apa, mer' hozzám az illik, nemigaz?;-)

A létfenntartás alapelve az alkalmazkodás, nem igaz? Márpedig te nagyon is küzdesz a létfenntartásért.És mégis a számodra rossz utat választottad, határozottan.T'od van az a kis tréfa: "-Te, nem rossz irányba haladsz? -De igen, azért megyek lassan."
Na te aztán rohansz.

...mit teszel te azért, hogy megváltoztasd ezt a világot?

Megpróbálom képemre formálni, ideális világomnak megfelelően alakítani.És, ha lassan is, de sikerülni fog.

Alkalmazkodsz?:) Olyan leszel, mint azok, akiket utálsz, nagyszerű! Talán azért, mert túl sokan vannak, és túl erős benned a csordaszellem?;-) Manson is nagyszerűen alkalmazkodik - egyre jobban megszedi magát a "szegény, pénzmegvető", nihilista rajongótáborából;-))

Na jó tisztázom magam :)).Nem "alkalmazkodom" a szó szoros értelmében, nem azt teszem/veszem meg amit a tömeg.Nem érdekelnek a hírek, a pénz is csak eszköz amely kielégítí igényeimet.Én úgy látom, hogy ebben a világban mindent meg lehet oldani pénzzel.Én, mint mondottam, kifejezetten "consumer" lettem.Felhasználok mindent, anélkül hogy megdolgoznák érte.Kihasználok mindent amit lehet, nagykanállal akarom habzsolni az életet.Live fast, die young - ez lett a mottóm.Nihilista csak az fórumokon vagyok, a valóságban megpróbálom élvezni az életet.
Nem vagyok egysíkú.Mindent - szeretete, gyűlöletet, fasizmust, kapitalizmust - megpróbálok asszimilálni, felszívni.Ami nem öl meg ,erősebbé tesz, mondta az Öreg.És én még élek.
Akár hiszed, akár nem, vasakaratom van.Amit célul tűzök, azt végigviszem ha belerogyok is.
És nem, nem adom fel.Fejlődni akarok, és a nihilizmust azért adaptáltam hogy még erősebb legyek, hisz minél több felfogást birtokolok, annál könnyebben tudom kivágni magam bizonyos helyzetekben.Lelkem erős mint az acél, viszont a test gyenge - ezért imádom a gépeket.Ezért rothadok - kivülről.Belül azonban dolgoznak a vashernyók miliárdjai.Én vagyok a tejút, az esszencia, az örök kezdet és az univerzum közepe, a mindenható, a színtelen valóság, a... -Őrült!- sivalkodott közbe Clevinger. - Az vagy! Őrült!
- ...végtelenség.Valódi nagyágyú, acélöklű aranypofa.Én vagyok a bona fide supraman.
- Szupraman?! - kiáltotta Clevinger. - Szuperman!
- Szupraman - javította ki Yossarian.
- Őrült vagy - harsogat clevinger izzón, szemét elfutotta a könny. - Jehova koplexusod van.

- Hiszek,hiszek:mindenki Nathan.
- Clevinger gyanakodva húzódott vissza szónoklata csúcsáról.
- Ki az a Nathan?
- Melyik Nathan? - érdeklődött Yossarian ártatlanul.
Clevinger szakértelemmel kerülte el a csapdát.
- Semmivel sem vagy jobb Raszkolnyikovnál...
- Kinél?
- ...igen,Raszkolnyikovnál, aki...
- Raszkolnyikov!
-... aki, komolyan mondom...aki úgy érezte, jogosan megölhet egy öregasszonyt...
- Kinél nem vagyok én különb?
-...igen,jogosan, ez a helyes szó...és baltával! És ezt be is tudom bizonyítani!
De Yossarian tudta hogy igaza van.Mert, amint ezt Clevingernek elmagyarázta, legjobb tudomása szerint sohasem tévedett.

Nnna."I'm a million different things, none of them you know."

Ja, én is álomvilágban élek, gyűlölöm ezt a kalmár-világrendet, ahol mindet az alapján ítélnek meg, hogy "mennyire hasznos", és mennyi profitot termel.

Ez a természet rendje, Rabe.Több profit = nagyobb esély a túlélésre.Life finds strange ways.Sok pénz = magasabb életszínvonal = hoszabb élettartam = több ember = éljen az élet.A Föld meghal - mit számít.
Tudod hogy van ez: "The Earth has a skin and that skin has diseases, one of those diseases is man."
Nem kell mondanom kit idéztem.

És az baj hogy én álmodozom? Ezzel vádolsz.Én csak megpróbálok alkotni egy olyan világot melyben én vagyok a központ, az irányító.Megvetek minden politikai irányzatot, mert a politika a gyengéknek és a fantáziátlanoknak van.
" I must create a system, or be enslav'd by another man's. (William Blake)"

Azt mondod, csordaszellem.Á, és te? Te talán nem egy csoporthoz akarsz tartozni mindenáron? A fasiszták is ugyanolyanok mind bármely más politikai csoport, egy seregnyi bárány, melyet kivételesen egy oroszlánbőrbe bújtatott kos vezérelt.Ti is csak ugyanazt akarjátok: hatalomra jutni majd kizsákmányolni mindent.Ami nagyon helyes, csak akkor ne mondd hogy annyira más.Hitler is csak azt akarta, és meg is kapta az embereit: buta bárányokat, akik feltétel nélkül követték.Egy gyenge ember volt ős is, csak jó helyen, jó időben.Teóriái logikátlanságát, elvei kivetelezhetetlenségét ordítással és vakító propagandával küszöbölte ki.Értelmes ember felfedezi a csupasz embert benne, aki csak hívei számára van felöltözve a "láthatatlan" ruhába.
"A nyomorúság motivál, nem az utópia", mondta Marx és igaza volt, mert a hitleri Németországban pont az volt a helyzet.

Üdv: LTD

p.s. olvasd el a 22-es csapdáját :)).Benne Yossarian ...én vagyok.

Előzmény: SS Rabe (284)