Heil Coca!
Nos én többet vártam tőled.Két út állt előtted
>-))))
Nehogy azt hidd, hogy nem fordult meg a fejemben Cocc;-) De határozottan akartam válaszolni apa, mer' hozzám az illik, nemigaz?;-) Ha megadnak neked két rossz lehetőséget, és te mindjárt azzal jössz, hogy "mi lenne ha inkább mégis..." akkor az a hezitálás, kibújni akarás, gyávaságot és gyengeséget jelent. Tudod, van egy topicom az állítólagos önzetlenségről, ami egy mesével kezdődik, ahol dönteni kell. Két lehetőség van, és mindkettő rossz. Hiába szögeztem le az elején, hogy nincs semmiféle köztes megoldás, számtalan gyáva ember offolt bele a topicomba a hülyeségeivel - a "vicces" köztes megoldásaival.
Ja, persze, nem egyetlen lehetőséged van, de őszintén szólva mit teszel te azért, hogy megváltoztasd ezt a világot?
De mi van ha nekem ez a világ olyan groteszk meg irreális hogy csak kapkodom a fejem?
Mi az, hogy "irreális"? Pont erre mondtam a múltkor, hogy nem láttál még "vizet". A vizi környezet a realitás, amennyiben hal vagy. Mi neked a realitás? T'od, mer' a képzelet az nem lehet az.
"Coca was dreaming - that was the basic flaw in his reality"
Ebben a rohadó világban minden problémám anyagi jellegű.Nem velem van baj hanem a többi hat milliárddal.Mert pénzéhesek.De ez nem baj.Mert én alkalmazkodom.És ha sok pénzed van még az is felnéz rád aki gólyalábakon van,hehe
Én? :) Nem hinném hogy felnézek rájuk.
Alkalmazkodsz?:) Olyan leszel, mint azok, akiket utálsz, nagyszerű! Talán azért, mert túl sokan vannak, és túl erős benned a csordaszellem?;-) Manson is nagyszerűen alkalmazkodik - egyre jobban megszedi magát a "szegény, pénzmegvető", nihilista rajongótáborából;-))
Ja, én is álomvilágban élek, gyűlölöm ezt a kalmár-világrendet, ahol mindet az alapján ítélnek meg, hogy "mennyire hasznos", és mennyi profitot termel.
Üdv:
SS rabe