Buksi Creative Commons License 2001.02.07 0 0 332
Üdvözletem minden várlakónak!

Szia Noa!

Csak nemrég olvastam, hogy milyen kálvárián mentél keresztül. Remélem most már jól vagy és egyre jobban leszel, hogy végre 100 %-ban élvezhesd a babázást!
Gyors felépülést kívánok neked!!!

Peti szombaton volt 5 hetes. Szinte hihetetlen, hogy milyen gyorsan rohan az idő. Nem olyan régen még pocaklakó volt, aztán elérkezett a várva várt nagy esemény és megszületett és azóta már eltelt 5 hét, illetve most szombaton már 6.

Az 1 hónapos státusz vizsgálaton a súlya 3880 gr volt, szépen gyarapszik (3140-nel jöttünk ki a kórházból).
Ha hasra fektetjük ügyesen emelgeti a fejét, bár most még arra a bólogató kutyusra emlékeztet, amiket régen a kocsik kalaptartóján tartottak az autóban, de azért kitartóan gyakorol……

Az elmúlt hétvégén megtörtént az első kirándulásunk is. Két etetés között elmentünk a Velencei-tóhoz sétálni egy kicsit. Nagyon szép volt az idő és nekünk is már nagyon hiányzott, hogy egy kicsit kimozduljunk otthonról. Peti a kocsiban is aludt, majd séta közben a babakocsiban is végig aludt. Hiába na, a friss levegő jótékony hatása……:-))

Az evéssel volt, sőt néha még van is egy kis gondunk. Az evés elején, amikor még szinte magától jön a tejcsi és csak nyelnie kell, addig nincs semmi probléma, de a vége felé, amikor már egy kicsit dolgoznia kellene, és szívnia a tejet, az már nem nagyon tetszik neki. Elkezdi rángatni a fejét, elkezd sírni, akkorákat cuppog, hogy még ő is megijed tőle. Próbálkoztunk mindennel, lefejt tejet adtunk neki pohárból, cumisüvegből és ezekkel nem is volt semmi gond, mert szintén csak nyelni kellett, de aztán arra jutottunk, hogy ez így nem lesz jó, mert néhány nap múlva már semmit sem fog szopni. Így aztán nem adtunk neki másból tejet, amennyit szopott, szopott, aztán amikor elkezdte a fejrázást, meg a sírást akkor befejeztük. Aludt egyet és a legközelebbi etetésnél kapott csak tejcsit. 1 napig szinte 2 óránként etettem (mint az első napokban), de most már nagyjából visszaálltunk a rendes menetre. Persze néha még kitör rajta a lustaság és nem hajlandó szívni, de ez már ritkábban fordul elő.

Tegnap szinte átaludta az éjszakát, este 10-től reggel 5-ig aludt. Fel is riadtam hajnali 2-kor, hogy mi van a gyerekkel, mert már olyan régóta alszom és nem hallom nyikorogni. Átmentem a szobájába és szépen aludt a kiságyában.
Remélem/reméljük, hogy ez most már így is marad. A hajnali etetéseknél azt sem tudtam hol vagyok, olyan fáradt voltam. Csak ültem az ágy szélén és majd' elaludtam ültömben, ráadásul reggelre úgy éreztem magam, mint akin legalább 2x átment egy úthenger.:-))

Ezek történtek velünk mostanában. Jövőhéten kell mennem a hathetes kontrollra, remélem az orvos mindent rendben fog találni, hiszen semmi panaszom nincsen.

Üdvözlök Mindenkit! Vigyázzatok magatokra és a babákra!

Sziasztok:

Buksi