ligu Creative Commons License 2001.02.07 0 0 272
Sziasztok !

spacemantra:
Nos, szerintem a legtöbb embert az alábbi célok valamelyike, vagy többje motiválja az üzletben:
- több jövedelem
- független élet
- több szabadidő
- személyiség feljődés
- segítség másoknak
- új barátságok, ismeretségek teremtése
- pozitív gondolkodású emberek társasága
- korai nyugdíj
- kihívás
- siker, elismerések
A lista nincs semmilyen szempont szerint sorba rendezve. Ha esetleg valamit kihagytam volna, kérlek írjátok meg!
A N21 erre mindre tanít szerintem, én nem érzem, hogy annyira a pénzt sulykolnák. Amit sulykolnak, az, hogy tűzz ki merész célokat magad elé. Persze a legtöbb cél eléréséhez pénzre van szükség, olyanra, ami akkor is befolyik, ha éppen nem dolgozunk. A minap hallottam egy megszívlelendő gondolatot:
"A 21. század legkeményebb valutája nem a dollár, az euró, vagy a márka, hanem az idő lesz".
Nem tudom, Te mit értesz függetlenség alatt... Én azt, hogy megvan az a havi bevételem, amiből gond nélkül eltartom a családomat és mindezért nem kell egész nap a munkahelyemen robotolni, hanem sokkal kevesebbet dolgozni. Így aztán az időm nagy részét arra fordíthatom, amire kedvem tartja! Nekem ez jelenti a függetlenséget, és szerintem ez jól.
"mintha mindenki megtehetne hogy a NM-tol anyagi fuggetlen legyen... mindannyian tudjuk hogy nem igy van" De így van, mindenki megteheti, hogy a NM segítségével függetlenséget érjen el. A lehetőség mindenkinek adott. Aki él a lehetőséggel, kihasználja valamint elég kitartó, az sikeres lesz, törvényszerűen. Sajnos ez nem mindenkinek sikerül, de ez nem a rendszert minősíti, hanem az illető személyt.

Üdv:
Ligu