Yag. Creative Commons License 2001.02.06 0 0 270
Kedes buta Elizabeth

Azt nem értem ki bántott ? Mi a jó francnak kell nyávognod és siránkoznod olyan dolgon amihez halvány lila gözöd nincs. Eddig reményeim voltak hogy uccse itt egy Nö akinek rosszulestek dolgok , hisz másképpen tanulta az Életben. És akkor mi van ? Semmi . Odébb is egy ház. De az hogy ijen közönségesen fejezd ki magad egy nemzetközileg elismert rendszerről ... sajna többet vártam , hisz magad is láthattad ... persze egyszerübb megmagyarázni és elhitetned magaddal , hogy mi könnyebb.

Te Igy látod. A mostani munkádban látod és találtad meg számításodat. Egészségedre.
Ha megérted és elfogadod , hogy ez legalább olyan nehéz munka mint amit Te vagy más végez és nem marketingnek hijják ,akkor el tudod fogadni azt is hogy neked nem alkalmas ez a munka. Mint ahogy nekem nem klaffol a fordítás .... vagy nézzünk mást ? Magam is elkezdhetném hogy mijen hányinger a politika és aki ezt csinálja csak a zsebér tömi.Mijen gusztustalan. NE MENJETEK politikai pályára ! Vagy mijen undoritó dolog más büdös lábát masszirozni , meg a csülkeiről a körmöt kaparni.
De tudom , attól hogy Én nem csinálnám és ez a véleményem ,attól a világ különbözö pontjain , klasszuk megvannak emebrek a szakmájukban és csinálják mert élvezik , hisz ezért tanultak vagy ez volt az elképzelésük.

A Network Marketingben olyan dogokat tanultam amit az iskola még csak kisbetükkel sem adott meg. Egyszerüen egy másképp gondolkodást és más életszemléletet adott. Ezt a mindennapok hajtós alkalmazotti életvitellel nem igazán lehet összehasonlitani, csak választani közte. Igy vagy úgy akarunk e hátralévő éveinkben boldogulni.
Hiába választja valaki az NM -et attól még rengeteget kell dolgoznia. Eleinte párhuzamosan a munkahelyével , majd ebben. De itt legalább tervszerüen láthatóvá lehet tenni a végét is a hajtásnak . Nem ugy mint az alkalmazotti státuszban. Ott hónapról-hónapra ,évról évre Pörög az ember.
Mikor adatott meg bármely alkalmazottnak , hogy néhány Hónapra elmenjen pihenni és utána folytaja a munkát mint ami mi sem történt ? Soha. Egész évben jóformán azért dolgozunk, hogy nyáron 1-2-3 hetet uriasan eltölthessünkvalahol . Lehetőleg olyan hejen ahol láthatják mennyire uriasan tudunk nyaralni. A szerényebbek meg csak szimplán nyaralnak . Aztán mikor vége a nyárnak mindenki megy vissza a kaptafához.
Igazából a végcél az ami meghatározza a ki hogynan és mijen körülmények közt akar élni.
Az a legeszebb hogy Van választási lehetőségünk.

Neked is vannak céljaid , ezeket látod is. A magad módján meg is oldod Őket.
Hamár ilyen okosan kifejtetted miért Nem akkor mond el hogyan Igen ? Ird le nekünk hogyan lehet munka és anyagi független valaki a Te elképzelésed szerint ? Vagy nem is gondolkodtál ijenen ? Akkor bocs nem egy dologról beszélünk.

Szerintem mint ahogy Te is a magad körülményeihez képest boldogulsz. Ugy másoknak szintén a maguk körülményeikhez képest kell hogy boldoguljanak.

Yag.

Előzmény: buta Elizabeth (268)