Sziasztok nem tüntem el, csak elkapott egy jó kis nátha, és azzal feküdtem otthon. Szerencsére nem volt semmi komoly, még lázam sem volt, de mostmár újra it a MF-en!
noa
örülök, hogy végre jobban vagy, remélem ez az állapot mostmár tartós lesz!!! Nagyon cukik a lányok???
susok
Szerintem mielőtt elmész vérvételre, telefonálj oda, és kérj egy időpontot. Arra készülj föl, hogy ahhoz képest is kb 1 órás csúszás lesz. Pisit lehet vinni is, de azt hiszem az én védőnöm egy kicsit túlzásba vitte, mert mondta, hogy reggeli első, középsugaras, aztán a kórházban mondták, hogy nyugodtan ott is pisilhetek, nem kell a reggeli első Budaörsről becipelnem! Vigyél olvasnivalót!
Én a héten megint megyek, mert nekem csinálni 12. héten is cukros vizsgálatot, meg egy ultrahangot is. Már olyan régen láttam babócát, mekkora lehet már?
Eleinte én is éreztem olyat, hogy mi van ha nem is vagyok terhes. De azt olvastam valahol, hogy egy terhesség nyomtalanul csakúgy nem múlik el. Szerenécsre én sem hánytam. Meg én azzal vigasztaltam magam, hogyha itt a sikeres listát megnézzük, akkor akinek a beültetés a topicon sikerült, még senki nem veszítette el a babát!! ergo statisztikailag kicsi a valószínűsége, hogy ez bekövetkezik:-))))))
üdv