buta Elizabeth Creative Commons License 2001.02.06 0 0 268
Nem voltam kulcsember. Korulbelul fel evig tartott, amig rajottem, hogy egyaltalan nem azt teszem, amire nekem szuksegem van. Nekem arra van szuksegem, hogy odaalljak x mennyisegu idegen nyelven egymast nem erto ember koze es elkezdjek tolmacsolni. Nekem ez a szakmam es en ebbol akarok megelni, semmi szuksegem nincsen arra, hogy Amway termekek szakerto felhasznalojava es ugynokeve nojem ki magam. Engem alapesetben az emberek megfizetnek azert, hogy tolmacsoljak, hogy nyelvet tanitsak nekik, hogy leforditsak valamit, amire szukseguk van. Ha pedig felmegyek egy szinpadra, maskepp kapok tapsot: egyszeruen elkezdek enekelni. Nincs szuksegem altapsokra, aleredmenyekre es arra sem, hogy resze legyek egy nemzetkozi szintu szemfenyvesztesnek.
Az ugyanis, hogy te kulcsember legyel es hasznalj minden , vagy a leheto legtobb termeket, csupan penzkerdes. Menj be a raktarba es vegyel magadnak egy Gourmet edenykeszletet es mar meg is van a 8%-os teljesitmenyed es csak ki kellett fizetned a szamlat, kiallhatsz a BBS-en es megtapsolnak, ugyes-okos kislany\kisfiu vagy, vettel magadnak egy edenykeszletet, bravo! Kurva nagy teljesitmeny volt! Hat tudod, az igazi teljesitmenyek nem itt kezdodnek. Ja, es persze a kinti eletben a taps is kevesebb, eppen ezt a hianyt potolja az Amway meg a Network21 agyament metodusa. Minel magasabb az IQ-d, annal hamarabb fogsz raerezni, hol b@sszak at a fejedet.
Ami pedig a kilenc lepest illeti , sz@rba lepni egyszer is eleg volt, hiaba tartod be , ez a piac regen betelt, vedd mar eszre, hogy az Amway lejaratta magat a sarga foldig. A legjobb barataid is le fognak kopkodni, te meg csak uzletet epitesz? Kezdjel mar el szamolni, hany Ariel Color Active-ot lehet venni egy SA8 arabol, nehogy mar olyan esztveszejto kulonbseg legyen az SA8 javara, mindjart rohogogorcsot kapok. Mindjart megindul a frissen osszenepszamlalt magyar lakossag fele es megrohamozza az Amway raktarakat es Dick DeVos szemelyesen a pult moge all, hogy kielegitse a vevok rohamat. Vegyel elo egy ot-hat evvvel ezelotti Amway ujsagot es olvasd el az eredmenyeket, hogy hany DD, 18 meg 15 %-os volt akkor egy honap alatt? Es miert nem tudnak elobbrelepni az ujak? Mert a fizetokepes keresletnek nem az exkluziv, 7000 Ft-ert echte gagyi (sz)arany fulklipszek kellenek, a gyemantok felesegei se Amway Accessoires-t hordanak, hanem Swarowskit, a gagyi harisnyak negyezerert olyan pocsek minoseguek voltak, hogy nincs az a suket no, aki ebben jarna. Nekem azt tanitotta anno a szponzor felesege, hogy mindegy, hogy nem Artistryvel vagy kikeszitve, azt kell mondani, hogy ez mind Artistry. Egy fraszt! Ha jo, lehet enfelolem akarmi, nem kellenek a meregdraga vackok. Lenyeg a lenyeg, hogy azota en szakmambol es piackutatasbol mosogatogepet, uj kosztumoket, ruhakat, gyonyoru jatekokat vettem a gyerekeimnek, vegre osszejott a penz a nagy Lego vasutra is. Ugy latom, hogy ebbol hamarabb jutunk el a sajat hazig, meg a ket kezunk munkajabol, mikozben a szponzor meg mindig a holdat bamulja...
Szegeny dejo, derosssz neked. Fogadd oszinte reszvetem. Es e is fogsz a szadba sprezni mindenki elott? Mert Amway-csaladban ez a sikk, mindenki elott besprezni, hadd lassak a meghivottak, hogyan hat az intimspray meg a szajspray 8-(((((((((((((((((