akarki01 Creative Commons License 2001.02.05 0 0 1475
Ja profiset 51 nincs, mi is azt kértünk.
Egyébként ez történt:
1. két mocskos kinézetú fószer be
2. a régi analóg számot valakivel összekötötték, este felhív egy mukső, hogy nála keresenek állandóan :) jó vicc volt, másnapra rendezödött ez a helyzet
3. a dobozt mondom ide kérem komák, erre szinte szétfúrták a fél falat a két csavar helyének, a doboz meg faszán ferdén lóg szegényem
4. mondom hun a profiset51, erre ők: a nincs, merthogy a papírjokun semmi sincs. Mutatom a megrendelőt, be van ikszelve a profi51. Mondom, nekem oszt mindegy, de én nem írok alá semmit, hogy elvégezték a munkát, amig ide nem hoznak egy telcsit. Erre ők: telefonálnak a fönöknek, innen mehet? Mondom: persze, ha kifizetik, mi közöm van hozzá, hogy valamit elbasztak? Erre csak elökerült az egyik szebéböl a mobil. Mondták: jó felhoznak egy telcsit, de csak 31-es van már. Mondom: a megrendelőt a matáv elfogadta, továbbra sem irom alá munkát, amig ide nem állitanak egy 51-essel. A vége, hogy valami fönököt felhívtak, átadták nekem, és fönök: sajnos de nincs már raktáron 51-es, én: miért fogadtál el a rendelést? ő: sajnos ők eről nem tehetnek, teljesen más cég ők mint akik felveszik. Jó, adják a 31-est. Még mondom: szétbaszták a falat két hülye csavar miatt, a vége, hogy majd küld valakit, aki rendbe teszi :)
Ennek 2 hete, mondjuk a doboz eltakarja, de még ez van hátra. A papírjukra ráírtam, hogy 51-es helyett 31-esrt adtak és szétbaszták a alat.

Bunkó, tehetetlen Matáv! És az ő paraszt-állat külső csövesei!

Jól vagyok

Előzmény: PoorBoy (1473)