logikus Creative Commons License 2001.02.05 0 0 8
MORPHEUSZ:

"Nagyon sajnálom, hogy Pécs mindig így "kifogta" az ellenzéki polgármestert! Sok külfölditől hallottam már akik bejárták az országot, hogy Pécs volt az egyik legérdekesebb összetételű vidéki város Magyarországon!!! Sok-sok évet töltöttem Pécsett fiatalabb koromban -még az átkosban- akkoriban még reménykedtünk, hogy egyszer mégszebb lesz a város."

Igen, kevés ilyen hangulatú városa van az országnak, sokan kifejezetten mediterrán jellegűnek tartják. Mindenesetre amikor létrejött az ipari park, és betelepültek az első cégek (ELKOTEQ, ENSTOPLAST), amelyek sajnos az utolsók is lettek, szóval akkoriban megcsillant a remény. De önmagától a külföldi tőkétől nem lehet várni, hogy felvirágozzon egy város. Az infrastruktúra fejlesztéséhez állambácsinak kell(ene) a zsebébe nyúlnia...

"Sajnos jól látod amig ellenzéki lesz a polgármester PÉNZ NEM JUT PÉCS-nek de ez országszerte így van sajnos. Vagy nagyon-nagyon erős gyomor és lehet, hogy csurogni fog a pénz ~~~vagy marad így a város! Kár érte, (én azért így is nagyon szeretem). Én megtartanám a mostanit, hátha 8 év alatt többet tud kihozni mint 4 év alatt???!!!"

Főleg, ha a következő 4 évben változik a kormány... :-)

logikus

Előzmény: MORPHEUSZ (2)