Fefe2 Creative Commons License 2001.02.05 0 0 15
Üdv !

Tényleg nagyon nem mindegy, hogy mit nevezünk sportosnak... A lámpától lámpáig gyorsulást nem szeretem, na meg nem is arra való egy 1300-as Lada Samara :) Ha gyorsulni szeretnék, tuningoltam volna egy régi Ladát. Én is inkább a jó sávváltásokat, időzitéseket szeretem, nagyon ritkán gyorsitok padlógázon. Na jó, néha poénból lealázok egy-egy 1.4-es Astrát :) De igazán nem is városban szeretek "sportosan" menni, legjobb hajnali 3-kor alacsonyabb rendű utakon, sebességkorlát 200%-án, de a 150%-ot a még a kanyarokban is szigorúan felülről betartva... ebben az a poén, hogy 65 lóerővel is sportos feelingje van a dolognak, és baromira lehet élvezni a Samara viszonylag kemény felfüggesztését, meg a gázos lengéscsillapitók által biztositott előnyöket, nem is beszélve arról, hogy elég gazdaságos is, mert nem kell sokat fékezni. Na jó mindezt csak azért irtam, mert szerintem a többségnek nincs 100 lóerő fölötti kocsija, meg pénze 14l/100km benzinre, és kiváncsi vagyok, hogy ők hogy viszonyulnak a "sportosság" kérdéséhez.

Fefe

U.I. A lényeg úgyis az, hogy ha utas van, úgy kell menni, hogy ne halj meg, de az illető falfehér legyen :) Van is nekem jó hirem az ismeretségi körömben :)