Sziasztok!
Hát többé nem irom le, hogy kezdek erőre kapni. Miután múltkor ezt irtam, még aznap lázas lettem és két napra rá ismét a kórházban találtam magam. Újra kellett műteni. Hasfalban 14 cm hosszú, 5 cm széles vérömleny, szabad folyadék és gyulladás... Hosszabb műtét volt, mint a császár, altatásban. A babák bent voltak velem, a műtét napján is szoptattam őket, nem volt megállás. Szóval egy hét kórház, antibiotikum kúra, lázcsillapitók ... és csodák csodája a tejemnek meg sem kottyant. Szegény picikéim bennt voltak az újszülöttekkel az osztályon. Csak az éjjeli szoptatásra nem hoztam ki őket, akkor fejtem a tejet és éjjel háromkor bevittem nekik. Aztán hazajöttünk és másnap telefonált a doki, hogy megjött a tenyésztés eredménye és valami igen agressziv, ritka bacim van, ami befertőzte az egész sebet (pseudomonas). Természetesen az általam szedett antibiotikumra tökéletesen rezisztens... Egyetlen ellenszere egy kórházi fekvés mellett alkalmazható durva gyógyszer, ami mellett nem lehet szoptataóni. Holnapig kapott a szervezetem haladékot, hogy maga legyűrje a bacit, ha nem: vissza a kórházba...
Eddig ennyi az én kis szappanoperám. Sebem még váladékozgat, a varratokat már kiszedték. Egyre lidércesebb ez az egész, hihetetlen, hogy valaha rendbe jövök.
Olvastalak ám Titeket, csak irni nem tudtam.
A kismamaruha témához: szerintem nagyon kevés cucc kell, csak azt jól meg kell választani. Az én monumentális hasamra lényegében egy fekete kertészgatya )egyben szabott, nem derékban vágott!!!) és egy olyan farmer ment rá, amelyiknek az első része pamutbetét, meg egy kötényruha. Jótanács: NE HAJTSÁTOK fel (levágva) a kismamanadrág most hosszúnak tűnő szárát. A vakondgatyámnak olyan hosszú volt, hogy a lábfejemet is bele tudtam húzni, még mondogattam is, hogy kire varrták, hiszen én sem vagyok alacsony. Mire a pocakom megnőtt, úgy felvette a hosszát, hogy éppen jó volt... Egyébként a Berku által emlegetett Baross utcai boltból származik. Most utólag látom, hogy érdemes olyan holmit venni, amiről nem ordit, hogy kismamaruha, mert bizony most olyan hasam van a szülés után, mint másnak a hetedik hónapan, de nem nagyon szeretem, ha terhesnek néznek...
Amit el lehet felejteni, az a tépőzáras megoldású nadrágtipus: az vagy nagy az emberre, vagy hirtelen kicsi lesz.