BlindIdiotGod Creative Commons License 2001.02.04 0 0 36
Üdv! Végre egy érdekes fórum (lehet ebből).
AcidAngel: a PainKiller isten! Főleg az Execution Ground, de a két EP is érdekes. Amúgy (majdnem) minden érdekel, ami Zorn. A Painkiller miatt aztán Laswell is érdekelt, őt amúgy ismeri valaki? Ő is csinált egy-két érdekes dolgot, már a PainKilleren kívül, pl. az első Arcana Derek Bailey-vel elég jó volt, a második is jó, de már nem annyira, mint az első, aztán meg elég sok szar Laswellt hallottam, szóval vele vigyázni kell azért, sok pop szart is csinált, pl. a Sacred System-el a Nagual Site szerintem nagyon gagyi.

Amúgy ami még NYC downtown és nagyon jó, az a Medeski Martin & Wood (orgona-dob-bőgő), most is épp őket hallgatom. Mondjuk indítanak egy számot egy tiszta jazz-funk témával, aztán elszabadul a pokol, mármint az impro, és akkor aztán hihetetlen dolgokat játszanak, de akkor is végig groove az egész. Medeski pedig elég sokat szórakozik a hangzással a Hammondjain és egyebein, az új CD-n pl. játszik Marc Ribot is néhány számban, de nekem úgy tűnt, mintha sokkal több helyen hallanék gitárt, mint ahány számnál feltüntették. Aztán sikerült eljutnom egy koncertjükre, és ott feltűnt, hogy csak egy orgona volt úgy széttorzítva, mint egy iszonyat fuzz gitár, persze a wah-pedál sem hiányzott. Amúgy életem legnagyobb koncertje volt, eszméletlen hangulatot csináltak.
Egyébként van két akusztikus lemezük is, zongorával, azok is nagyon jók.
Na jó sokat beszélek itt róluk, nem tudom, érdekel-e egyáltalán valakit :)