Hahó Svarci!
Mese:
Nos én többet vártam tőled.Két út állt előtted.
Az egyik az volt hogy meghalsz.Én is azt tettem volna.Én viszont arra is gondoltam hogy te, mint túlélő, cselekedni fogsz.Mondjuk behatolsz világukba, elsajátítod a törvényeket és átveszed az irányítást.
De végeredményben kibújt a szög a zsákból és bebízonyítottad hogy csak papíron vagy harcos.Én két lehetőséget soroltam fel és te automatikusan kiválasztottál egyet, nem gondolkodtál azon hogy a lehetőségek száma sose korlátolt, legfeljebb képességeink.
Egyébként az általam felvázolt világ számomra is ugyanolyan taszító.Borzalmas.És számomra pont ilyen EZ a világ is amelyikben élek.Akkor hát egyetlen lehetőségem van, nem igaz? ( a válsz: nem)
Burzum dalszöveged:
Nadon jó, nadon jó.
"And we don't want to live forever
and we know that suffering is so much better..."
Amit a gólyalábakról mondtál:
Persze mint mindig most is igazad van.Ez a te világod, papa, neked csak kell tudni alkalmazkodni.De mi van ha nekem ez a világ olyan groteszk meg irreális hogy csak kapkodom a fejem?
Az emberek valóban lefele néznek rám.Semmi gerincem nincs, jól tudom.Ha lenne lelkem, eladnám bármiért.Viszont van okom optimizmusra, ugye? Hisz ott vannak a cocák! Vezérük leszek...
March of the Pigs
step right up march push
crawl right up on your knees
please greed feed (no time to hesitate)
i want a little bit
i want a piece of it
i think he's losing it
i want to watch it come down
don't like the look of it
don't like the taste of it
don't like the smell of it
all the pigs are all lined up
i give you all that you want
take the skin and peel it back
now doesn't that make you feel better?
shove it up inside surprise! lies
stains like the blood on your teeth
bite chew suck away the tender parts
i want to break it up
i want to smash it up
i want to fuck it up
maybe afraid of it
let's discredit it
let's pick away at it
now doesn't that make you feel better?
the pigs have won tonight
now they can all sleep soundly
and everything is alright
Viszont egy dolog megnyugtat.Ebben a rohadó világban minden problémám anyagi jellegű.Nem velem van baj hanem a többi hat milliárddal.Mert pénzéhesek.De ez nem baj.Mert én alkalmazkodom.És ha sok pénzed van még az is felnéz rád aki gólyalábakon van,hehe.Mert a büdös világban csak egy szag van:a pénz szaga.Te is álomvilágban élsz.Ez szintén megnyugtat.Ugye hogy nem vagyok én bolond?
"all of my fears came true
black and blue and broken bones you left me here i'm all alone
my little piggy needed something new
nothing can stop me now
i don't care anymore
nothing can stop me now
i just don't care"
Üdv: Right to Decay!!
"Clevinger was dead.That was the basic flaw in his philosophy."