buta Elizabeth Creative Commons License 2001.02.02 0 0 264
Megbetegedtunk. Az egesz csalad.Az osszes gyerek. Ket napig meg probaltam itthonrol dolgozni, de nem ment. Ulni is alig tudok, de ma jott egy surgos forditas es jo penzert parnakkal kitamasztva idemasztam a gep ele es a jol vegzett munka utan elolvastam a melboxomat, ahol erdeklodtek a tortenet utan. Megigertem es megirom a folytatast.Ami pedig a tortenetet illeti, a csoportom a Demeter Janos-fele csoport volt, a DD-m Moldvay Akos es a felesege, Borbely Edit volt, ok jelenleg a CITIBANK-ban dolgoznak ( a story idejen Akos meg fuggetlen volt, foallasu Amway-es volt) az alattuk levo kiemelt "ugyes ember" a csoportban Liptak Ferenc, a FEDA Kereskedelmi Kft menedzsere, az egyetlen ember, aki, amikor elmondtam neki, hogy milyen feszultsegeket generalt ez nekem otthon, a kilepest javasolta, alatta volt egy csomori hazaspar, Schutt Gyula es a felesege, nekik Ujpest kozpontjaban, apiac mogotti utcaban van egy jol meno autosboltjuk, es a vegere kivankozik a szponzor neve,a feleseget nem bantom, de nem hiszem, hogy valaha latni akarnam oket az eletben: Gergely Gabor (es Andrea) . Isten mentsen meg toluk . Sot, ha tobb eszem lett volna, egy ilyen kisstilu embernek nem dolok be. De hat ennyi eszem volt. Nagyon sajnalom a tortenteket. Ami pedig a Network irodat illeti, annak a vezetoje egy valamilyen Erzsebet nevu holgy, akit mindenki csak Potyinek nevezett.
Erdekessegkeppen megemlitenem, hogy a Demeter Bt. irodajanak alkalmazottai, valamint D.Janos titkarnoje nem lehetnek uzlettarsak. Ezt a titkarnotol tudom.
Aztan a tortenet vege nem annyira erdekes, tavaly voltam egy Hall-testen (utcai behivasos teszt) kerdezni, a melo vegen egyik kollegano meghivott a Mekibe a Blahan es eloadta, hogy a segitsegemet akarjak kerni egy Internetes uzletben, de amikor elovett egy mappat es ki.....ul korulmenyesen elkezdte koriteni a dolgot, akkor megmondtam neki, hogy fogja rovidebbre, mert keves az idom stb es amugy is az a velemenyem, hogy aki fejbol nem tudja elmondani a sajat uzleti elkepzeleseit, az tenyleg hulye. Urambocsa, ugyanugy, mint az az egyetemi evfolyamtarsam, aki meg akarta magyarazni, hogy keptelen megvedeni a diplomamunkajat, mert nem tud rola beszelni, hat hogy a budos banatba nem tud valaki olyasmirol beszelni, ami a sajat szellemi termeke, amit fel eve at irt es gyujtott es alkotott? Na es akkor kinyitotta a amappat es az volt az elso oldalon, hogy"tobb ido, tobb penz". Akkor mondtam, csak egy szoval valaszolj: Amway vagy nem? aztan otthagytam.
Happy end? Dontsetek el ti. Egyebkent a nevem es a telefonom nem titkos, minden elerhetosegem kint van a Piackutatas c. topicban. Ami pedig a tortenetemet illeti, en is ugy emlekeztem, hogy egyszer mar leirtam valahol az Indexen , de hiaba kerestem a keresovel is, nem talaltam meg, az eredeti szandekom ugyanis az volt, hogy siman csinalok egy lnket es kesz. Ha megleli barki, ide lehet kopizni es osszevetni a most leirtakkal, allok elebe.
Kosz, hogy meghallgattatok. Ami Yag velemenyet illeti,eleg alsagosan tavolsagtarto, pont olyan, mint aki a godor szelerol nezi, hogy esett bele a masik a sz@rba. Es pont ezzel a hozzaallassal talalkoztam minden Amway-es reszerol, akit utana megkerestem.
Udv,
Elizabeth
Előzmény: spacemantra (122)