Megbetegedtunk. Az egesz csalad.Az osszes gyerek. Ket napig meg probaltam itthonrol dolgozni, de nem ment. Ulni is alig tudok, de ma jott egy surgos forditas es jo penzert parnakkal kitamasztva idemasztam a gep ele es a jol vegzett munka utan elolvastam a melboxomat, ahol erdeklodtek a tortenet utan. Megigertem es megirom a folytatast.Ami pedig a tortenetet illeti, a csoportom a Demeter Janos-fele csoport volt, a DD-m Moldvay Akos es a felesege, Borbely Edit volt, ok jelenleg a CITIBANK-ban dolgoznak ( a story idejen Akos meg fuggetlen volt, foallasu Amway-es volt) az alattuk levo kiemelt "ugyes ember" a csoportban Liptak Ferenc, a FEDA Kereskedelmi Kft menedzsere, az egyetlen ember, aki, amikor elmondtam neki, hogy milyen feszultsegeket generalt ez nekem otthon, a kilepest javasolta, alatta volt egy csomori hazaspar, Schutt Gyula es a felesege, nekik Ujpest kozpontjaban, apiac mogotti utcaban van egy jol meno autosboltjuk, es a vegere kivankozik a szponzor neve,a feleseget nem bantom, de nem hiszem, hogy valaha latni akarnam oket az eletben: Gergely Gabor (es Andrea) . Isten mentsen meg toluk . Sot, ha tobb eszem lett volna, egy ilyen kisstilu embernek nem dolok be. De hat ennyi eszem volt. Nagyon sajnalom a tortenteket. Ami pedig a Network irodat illeti, annak a vezetoje egy valamilyen Erzsebet nevu holgy, akit mindenki csak Potyinek nevezett.
Erdekessegkeppen megemlitenem, hogy a Demeter Bt. irodajanak alkalmazottai, valamint D.Janos titkarnoje nem lehetnek uzlettarsak. Ezt a titkarnotol tudom.
Aztan a tortenet vege nem annyira erdekes, tavaly voltam egy Hall-testen (utcai behivasos teszt) kerdezni, a melo vegen egyik kollegano meghivott a Mekibe a Blahan es eloadta, hogy a segitsegemet akarjak kerni egy Internetes uzletben, de amikor elovett egy mappat es ki.....ul korulmenyesen elkezdte koriteni a dolgot, akkor megmondtam neki, hogy fogja rovidebbre, mert keves az idom stb es amugy is az a velemenyem, hogy aki fejbol nem tudja elmondani a sajat uzleti elkepzeleseit, az tenyleg hulye. Urambocsa, ugyanugy, mint az az egyetemi evfolyamtarsam, aki meg akarta magyarazni, hogy keptelen megvedeni a diplomamunkajat, mert nem tud rola beszelni, hat hogy a budos banatba nem tud valaki olyasmirol beszelni, ami a sajat szellemi termeke, amit fel eve at irt es gyujtott es alkotott? Na es akkor kinyitotta a amappat es az volt az elso oldalon, hogy"tobb ido, tobb penz". Akkor mondtam, csak egy szoval valaszolj: Amway vagy nem? aztan otthagytam.
Happy end? Dontsetek el ti. Egyebkent a nevem es a telefonom nem titkos, minden elerhetosegem kint van a Piackutatas c. topicban. Ami pedig a tortenetemet illeti, en is ugy emlekeztem, hogy egyszer mar leirtam valahol az Indexen , de hiaba kerestem a keresovel is, nem talaltam meg, az eredeti szandekom ugyanis az volt, hogy siman csinalok egy lnket es kesz. Ha megleli barki, ide lehet kopizni es osszevetni a most leirtakkal, allok elebe.
Kosz, hogy meghallgattatok. Ami Yag velemenyet illeti,eleg alsagosan tavolsagtarto, pont olyan, mint aki a godor szelerol nezi, hogy esett bele a masik a sz@rba. Es pont ezzel a hozzaallassal talalkoztam minden Amway-es reszerol, akit utana megkerestem.
Udv,
Elizabeth