Soult
2001.02.02
|
|
0 0
129
|
Felszólítom a kedves tagtársakat, hogy boci101 és Mike kezdődő "palotaforradalmát" és hatalomátvételi kísérletét gyorsan és kemény kézzel verjük le! (Lehet, hogy belügyminiszter leszek?:)
Miután egy kicsit régen jelentkeztem, teszek egy kis időutazást:
Az egyháztámogatással kapcsolatban tényleg borzasztó rosszul fogalmaztam. A történelmi egyház fogalma helyett az ellenőrzött egyház a helyes. A cél az, hogy a mindenféle öngyilkos, kizsákmányoló, stb. szektákat kizárjam mindenféle támogatásból (bár ezzel még mindig sok lesz a probléma). Hozzáteszem, hogy soha semmilyen egyházhoz és egyházügyhöz nem volt közöm, ezért még jócskán csiszolnom kell az elmémet, hogy értelmes véleményt mondhassak.
phls (97): Egyetérek, a végső cél valóban általad felvázolt pártoskodás nélküli "Utópia" létrehozása, de sajnos az ahhoz vezető utat csak ezekkel a randa, bár egyelőre általánosan elfogadott eszközökkel lehet bejárni.
A N.É.P. mint pártnév kellőképpen figyelemfelkeltő és megmozgató, én erre szavazok.
Az államaparátus csökkentésével kapcsolatban javaslom, hogy küldjük a bányába (vagy valamilyen más, nekik is megfelelő hasznos munkára) a naplopó bürokraták tömegeit. |
|