Beleolvastam. Hát ez brutális. Le vagyok döbbenve. Ki csinálja ezt a terminalt vagy mit?
Egy pár idézet, remélem nem moderálnak ki (kezdem a "light"-osabbakkal)
GÁZT A ZSIDÓKNAK!!!- topik:
"Yarra 2001-01-09 13:22:00
nagyon helyes amíg a zsidóság eroszakot alkalmaz ördögi terveinek megvalósításához szerte a világon addig csak így lehet velük beszélni...ha sokat okoskodnak hamarosan eljön a 3. Holocaust...persze ez rajtuk függ..."
"[UdHb]ZykloN-B 2001-01-15 01:55:06
A zyklon-b eredetileg rovarirtó volt, kristályokban rakták be a kamrákba, majd vizet öntöttek rá és az igy kelentkezett cianid gáz ölt, de pont nem azt a réteget amelyik a világon a szart keveri :-( A lengyeleknek meg kibaszott nagy szivességet tettünk azzal, hogy ide jöhettek hozzánk, sok zsidrák itt telepedett lett és szipolyozza a magyar népet."
"kurva anyad te zsidrak! 2001-01-10 23:16:09
yoda_40! Takarodj vissza az Indexre, te mocskos zsido!"
"Zsido utalo 2001-01-14 02:05:42
Mit varsz budos zsidrakoktol? Utalom oket egytol egyig!!!
Az egyik ismerosom nekem is zsido! Olyan fellengzos, bekepzelt alakot te meg nem lattal! Ha ra mereszelek mondani vmi rosszat egybol verig sertodik, es a legundoritobb dumakat vaja hozzam. Persze o minden zokszo nelkul ramtamad ha neki nem tetszo cselekedetbe fogok...
ATOMOT NEKIK!!!"
". 2001-01-14 10:20:18
Atomot? Az tul drága."
"jeno 2001-01-14 18:29:29
A zsidóság nem vallás ez egy olyan eljajtorr emberhez hasomló légy amit irtani kell mert ha nem teszed a fejedre no ( nott)"
Ez Magyarország értelmesebbik (internetezo) fele 2001-ben. Szégyellem magam.