Hali, Murdock!
Eloször: Nagyon köszönöm, hogy áldoztál rám ennyi idot és fáradságot. Észrevételeid, javaslataid nagyon kellemes érzést váltottak ki belolem, mivel a hozzáállás, amivel végzem a kondizást, hasonló, mint amit leírtál.
Továbbá: a testtömegem (testsúlyom, ahogy tetszik) kevés hányada zsír szerencsére, vékony alkatú vagyok. Természetesen van mit leadni pl. az úszógumiból, igaz, mások szerint nincs is semmi felesleg rajtam, de én szerencsére elégedetlen vagyok:-) Egyszeruen szeretném karbantartani magam, mivel nem akarok a sörpocakot fejleszto egyedek táborába tartozni, még ha alkoholt nem is fogyasztok.
Bátorkodom leírni, mit, hogyan csinálok. A szabályos testtartásra eddig is odafigyeltem, a nyak mögül nyomást úgy végzem, ahogy azt leírtad, frankón leengedve a tarkómig (30 kg - 5x6).
A kefvenyomást szintén szabályosan csinálom, leengedem rendesen, és nem pattintom (40 kg - 5x8). Fekvenyomás után jön a ferdepados nyomás, itt sajna már nem megy úgy, mint fekve, mert gyenge vagyok (30 kg - 5x6). Ezt követi az (nem ismerem a kifejezést), mikor lefekszem a padra, és két egykezes súlyzóval tárogatok (10 kg - 5x6). Ezután kétkezes fogmosás jön, mert elfáradok:-))))
Ezt a döntött pados evezést nem ismerem. Majd megnézem, milyen az.
Has: nekem ez a mániám, kockahasat akarok. Minden alkalommal hasazással kezdünk, ezt minden nap csinálom, úgy, hogy a derékszögu padon felteszem a lábam, úgy végzem a felüléseket. Ezt hogy érdemes csinálni? Én 20-asával ismétlek, amíg bírom, közben muvelem a csípotekergetést.
A bicepszezést végzem egykezesekkel állva (8-9 kg), aztán kétkezes rúddal (kb. 20 kg), 5x6-okat.
Az a jó, hogy nmunka után kimondottan várom, hogy mehessünk edzeni. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog. A városka, ahol lakom, egy konditeremmel rendelkezik, és sajnos tele van tahóval. Ezért inkább Debrecenbe megyek, ahol jó fejek vannak és segítokészek.
Majd beszámolok késobb "mindenrol, ami az edzoteremben történik":-)
Adio!