KrapulaX
2001.02.01
|
|
0 0
148
|
Szijasztok!
Emilia: Úgy restellem magam, hogy nem tudtam feljönni este. De ez az őskövület ámítógép nem akarta az igazságot.De remélem te is nagyon bánod, hogy nem hívtál fel.:)) Mindenféle központosra bízod az információt? :)))
Naszóval, megkérdeztem egy blökikiképző ismerősömet és ő is azt mondja hogy így utólag semmi értelme a büntetésnek.Többet nem igazán tudtam meg tőle mert annyira röhög, hogy nem tud értelmesen beszélni :))))) Mikor elmondtam neki, hogy a blöki csak a kosárát védte a porszívózástól még helyeselt, de amint megtudta, hogy egy kaukázusi kutyu csücsül a kosárkában, hát azóta vihog mint a hiéna :))))
Na más: nem is dicsekedtünk milyen jó volt a buli. Igaz hiányos létszámmal (a_girl igen rád célzok :))) de nagyon jót buliztunk.Csináltam néhány képet cirka háromszáz valamennyit :)))
Emilio szobáját is jól lefotóztam sőtt az ágyikóját is, hátha kedvet kapsz (ha máshoz nem is de a takarításhoz tuti:)))
Na végül, hogy gyönyörködhess:
Na pusszantás, igérem kicsit megemberelem (Emilió nem megemberesedem) magam és gyakrabban jelentkezek. |
Előzmény: Emilia néni (147)
|
|