idared Creative Commons License 2001.01.31 0 0 1277
A cikkeket a Globopolis alkalmazott iroi irjak (irjuk), akik nem minden esetben ujsagiroi vegzettseggel rendelkezo emberek, de minden esetben ertenek az adott szakteruletukhoz elegge, hogy erdekesen es naprakeszen tudjanak irni rola. Korrektorunk abban az idoben meg nem volt, egymast javitottuk, ugy, hogy minimum egy ember elolvasta a masik cikket mielott az felkerult. Azota lett korrektor, minden nap vegigolvasta az uj cikkeket es javult is a szovegek minosege. Addig az altalanos tarsadalmi helyesirastudas volt a szint, mivel egyikunk sem volt kepzett nyelvesz vagy hasonlo magasabb nyelvi elokepzetteseggel rendelkezo szakerto, ezert kerulhetett be az emlitett hiba a cikkek koze.

Egyebkent nem hiszem, hogy mindenkit lemarhaztok, de azt sem hiszem, hogy a mi esetunkben helyes volt a jelzo hasznalata. :)

En, ha mar igy belekeveredtem ebbe a topicba, az Index cikkeitol vagyok mostanaban teljesen kiakadva, annyi bennuk a kihagyott szo, ertelmetlen mondat, hogy az egyszeruen megengedhetetlen egy ilyen nagysagrendu lapnal. Itt milyen korrektura van, tudja valaki?? En nem sok jot hallottam rola.

Előzmény: phls (1270)