Left To Decay Creative Commons License 2001.01.31 0 0 273
Raven

Helló SS Worm ( Worms-i gőzőshajó? )

"And the world shudders
as the worm gets his wings..."

Igazad van,kamarad.Végig igazad volt, markáns válaszaid mindig a jó helyen matattak.
Elmondom a Manson szindrómát.Behold, I teach you the real reason:

Miért azonosulok én Mansonnal.Mert mi nem erre a világra valók vagyunk.Bocs, rossz gépre szálltam.Tévedés volt.Kitéptek anyámból, és én nem erre vártam.Az élet már ott állt, karddal a kezében, várta hogy nekiessek.De én elhajítottam a kardot már az elején, még mielőtt észrevettem volna az ellenségem.És ott állok döbbenten, kiszolgáltatottam, míg az élet mély sebeket vág testemen.Körülnézek.Majmok, egymást hajkurásszák, ki az erősebb, veszekednek.Rökönyödve nézem, beteg játékuk taszít.Nekem jobb a nőm, nekem nagyobb a farkam, visítják, és én látom, nem ide tartozom.És csak nézem a cirkuszt, míg be nem ráncigálnak maguk közé.Leköpnek, megvetnek mert nem ellenkezem, gyávának, életképtelennek gúnyolnak, de hát szidhatod a partra vetett halat, amiért nem "alkalmazkodik"? Buták vagytok,gondolom,farkatok meg véretek vezérel,a vér és sperma, összekeverve gyönyörű rózsaszín,az élet.És megpróbálom utánozni őket, eltúlozva mozdulataikat, groteszkül ugrálok, hogy rádöbbenjenek, milyen nevetségesek.Tükröt mutatok nekik,de leköpik képmásuk és azt hiszik, én vagyok az a szőrős arc a tükörben.És akkor megértem hogy nem lehet megváltoztatni őket.A természet rendje, ordítják, az erősebb túléli,ordítják...És akor döbbenek rá a különbségre.És a valóságra.Hogy akkor én most mit keresek itt.Választanom kell.Majom leszek és túlélem, vagy megmaradok annak, ami vagyok, és akkor elpusztítanak.Vagy elpusztítom magam, és akkor talán visszakerülök a saját világomba.
Mit fogsz tenni velem, Raven?

Előzmény: Ravenblack (271)